• PRO TV
  • Gemenii primesc astazi vesti bune. Horoscopul zilei de 2 februarie

Gemenii primesc astazi vesti bune. Horoscopul zilei de 2 februarie

Gemenii primesc astazi vesti bune. Horoscopul zilei de 2 februarie

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

 

VARSATOR

Faceti rost de niste bani care, chiar daca s-ar putea sa nu fie multi, va ajung sa va faceti o placere si mai ales sa-i faceti o surpriza fiintei iubite.

PESTI

Daca vreti sa faceti o schimbare in plan profesional treceti in revista ofertele de lucru, negociati si vedeti care vi se potriveste cel mai bine si o sa-ncepeti o viata noua.

BERBEC

Poate va streseaza ideea ca aveti de facut drumuri, de stat pe la cozi pentru aprobari si achitarea taxelor, a impozitelor, dar veti pune la bataie toata prezenta de spirit.

TAUR

O sa va parvina niste bani pentru c-au intrat la finantare proiectele pe care le-ati propus mai demult si o sa va asigurati si pe mai departe niste castiguri suplimentare.

GEMENI

Anturajul o sa va intretina o stare de spirit speciala, aflati vesti bune si or sa va vina tot felul de idei pe care sa le puteti pune in practica in viitorul apropiat.

RAC

Poate in cel mai nedorit caz veti apela la un credit bancar - de preferat e sa strangeti bani si sa va luati casa ori masina atunci cand se vor aduna banii respectivi.

LEU

II puteti face un apropo sefului ca vizati un post de conducere iar daca mai sunt si alti amatori sunteti dispusi sa dati si concurs, la o adica.

FECIOARA

Va socotiti cu banii, sa nu cheltuiti prea mult sa v-ajunga pana la salariu, dar nici sa le refuzati copiilor micile placeri ale varstei, cu care i-ati obisnuit.

BALANTA

O atmosfera mult mai buna la job, poate v-ati gasit alt serviciu, mai lejer, sau or fi aparut noi membri in colectiv si o sa colaborati in cei mai buni termeni.

SCORPION

Inca mai aveti de adunat acte pentru o vanzare-cumparare, chit ca e vorba despre o casa, ori de o masina, sau ca sa va puteti prezenta la un examen, un interviu.

SAGETATOR

Se poate sa dati banii pe ceva scump, cum ar fi o excursie in strainatate sau poate cateva zile la un hotel dintr-o statiune montana, sa va duceti la schi.

CAPRICORN

Un sprijin financiar din partea unor sponsori, sau poate seful gaseste de cuviinta sa va dea bani pentru orele suplimentare sau o fi un salariu in avans. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni