• PRO TV
  • Iulia Vantur si Amalia Enache i-au facut o surpriza Moncai Dascalu de ziua ei

Iulia Vantur si Amalia Enache i-au facut o surpriza Moncai Dascalu de ziua ei

Iulia Vantur si Amalia Enache i-au facut o surpriza Moncai Dascalu de ziua ei

Marti, 30 martie, prezentatoarea Stirilor ProTv de la orele 17.00 Monica Dascalu a implinit 32 de ani. Ea a avut o zi plina si mai multe motive de bucurie, mai ales ca ieri au inceput filmarile pentru videoclipul piesei aniversare de 10 ani pe care ProTv International ii va implini pe 29 aprilie.

Acesta a fost prilej foarte bun pentru Monica de a se intalni cu colegele ei Iulia Vantur, Amalia Enache, Dana Rogoz, Roxana Ciuhulescu si Adela Popescu.

Iulia si Amalia s-au pregatit si cu un tort surpriza si un mare buchet de flori, pe care l-au ascuns in spatele unui pupitru de prezentare, in camera unde se filma videoclipul pe croma.

Ele au fost informate ca la sfarsitul filmarii se pot duce sa ia cele doua cadouri din spate, cand regizorul de platou le va spune „Iulia si Amalia, voi nu dansati?”. Numai ca echipa a decis sa inverseze momentele, sa fie primul cel cu Monica, pana se puneau la punct detaliile tehnice pentru filmare. Asa ca regizorul de platou repeta fraza cheie, insa fetele nu pareau sa reactioneze conform codului. Dar, dupa ce le-a mai spus inca o data, Amalia i-a facut semn Iuliei, s-au strecurat in spate spre nedumerirea Monicai, careia i se pareau ciudate si discutiile dar si plecarea celor doua prietene prin incapere.

„Am fost foarte incantata cind am primit tortul si florile. Nu imi plac in mod special surprizele si nici nu ma astept sa mi se intimple pentru ca cei apropiati stiu acest lucru si nu imi pregatesc astfel momente. Insa a fost emotionant, florile au fost superbe si tortul delicios”, spune prezentatoarea emisiunii „Weekend cu Monica Dascalu” la ProTv International care a impartit „cadoul” cu colegii ei. „ Am si ris copios cind am aflat cum pusesera la cale totul si ca schimbindu-se momentul, Iulia si Amalia s-au gandit ca trebuie sa mai astepte pina la finalul filmarii, desi auzeau cuvintele cheie. Ma bucur ca am avut aceasta filmare pentru melodia aniversara de la ProTv International pentru ca au avut multi oameni dragi linga mine  de ziua mea,” adauga Monica.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni