• PRO TV
  • Din 12 martie, gusturile se discuta pe foodstory.ro

Din 12 martie, gusturile se discuta pe foodstory.ro

Din 12 martie, gusturile se discuta pe foodstory.ro

Divizia de Internet a ProTV SA lanseaza www.foodstory.ro, un site premium despre arta culinara.

Pe 12 martie, divizia de Internet a ProTV SA lanseaza www.foodstory.ro, un site premium despre arta de a manca si despre gatitul ca hobby sau pasiune.

Mai mult decat un site de cooking cu retete si sfaturi utile pentru prepararea mancarurilor sau pentru un stil de viata sanatos, www.foodstory.ro aduce povestile din spatele preparii celor mai bune feluri de mancare.

Site-ul isi invita utilizatorii intr-o calatorie culinara in jurul lumii pentru a afla cum si ce se mananca in alte tari, pentru a sparge prejudecatile din bucatarie si pentru a explora rafinatele cai ale gustului si mirosului. www.foodstory.ro recomanda utilizatorilor sai unde sa manance cea mai buna supa de pui sau cea mai aromata friptura de vita si ce ar putea sa bea alaturi de felurile de mancare preferate.

Iar bucatarii pasionati care stiu retete deosebite, le poti impartasi aici tuturor. Tot www.foodstory.ro spune si ce gatesc cei mai tari bucatari din lume, care sunt trendurile culinare si ce inseamna sa mananci sanatos si gustos. Site-ul se adreseaza celor carora le place sa gateasca, care sunt pasionati de arta culinara, care simt nevoia sa schimbe felul in care se mananca sau care vor sa incerce noutati culinare. Iar ca fie si mai simplu, www.foodstory.ro a fost conceput astfel incat sa poata fi accesat de pe orice dispozitiv si cu ajutorul oricarui browser, fie ca e mobil sau desktop/laptop.

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni