• PRO TV
  • Octavian Strunila: Din placere particip la "Dansez pentru tine" INTERVIU EXCLUSIV!

Octavian Strunila: Din placere particip la "Dansez pentru tine" INTERVIU EXCLUSIV!

Octavian Strunila: Din placere particip la "Dansez pentru tine" INTERVIU EXCLUSIV!

Actorul Octavian Strunila care joaca rolul lui Stiven in serialul "Mostenirea” de la Pro Tv a acordat un interviu exclusiv pentru www.protv.ro in care a vorbit despre noul sezon "Dansez pentru tine", dar si care este dansul lui preferat.

Iti place sa dansezi? De cand dansezi?
Imi place foarte mult sa dansez. Nu am mai facut asta intr-un cadru profesionist, nu am mai participat la niciun concurs de dans, pana acum am dansat doar din placere si tot din placere particip si la „Dansez pentru tine”.

Care este stilul tau preferat de dans ? De ce ? Cand l-ai dansat ultima oara?
Cred ca-mi plac mai mult dansurile standard. Adica intre samba si tango, aleg tango, intre salsa si vals, aleg vals samd... pentru ca sunt mai elegante.

Cum ai primit propunerea de a participa la "Dansez pentru tine"? Ai fost uimit,iti doreai?

Propunerea de a participa la "Dansez pentru tine" a venit in timp. La inceput am fost invitat intr-una din emisiuni sa dansez pentru un caz, apoi am fost intrebat daca mi-as dori sa particip in concurs si raspunsul meu a fost pozitiv. Sunt constient de tot ce implica asta. Stiu ca vor fi emotii si o munca imensa, dar exact asta imi doresc in general de la viata.

Ce te-a facut sa accepti sa participi?

Imi place ideea de concurs. Si in facultate ma incinta tot ce avea caracter de concurs. Asta ar fi unul dintre motive, iar pe langa asta chiar cred ca pot ajuta pe cineva sa-si implineasca un vis si voi face tot posibilul pentru asta.

Care sunt atuurile tale care crezi ca te vor ajuta sa castigi?

Atunci cand ma apuc de un lucru imi depun toata energia spre a-l duce la cel mai bun sfarsit.

Ti-e frica de ceva, de vreun dans anume, de vreo alta vedeta concurenta, de emotiile directului?
Mi-e frica de Dumnezeu!

In ringul de dans, vei fi "rival" cu "sotia ta" din serial, interpretata de Doinita Oancea. Cum vei gestiona aceasta relatie in ring?  
Fiecare va da pe ringul de dans ce poate mai bine. Si Doinita este o fata muncitoare si talentata! Ramane sa decida publicul si juriul.

Octavian Strunila
lupta in ringul emotiilor alaturi de Ella Dumitru de 17 ani, din Hunedoara pentru a-si aduce odata pentru totdeauna familia la lumina, sa-si ajute mama, tatal adoptiv si bunica sa uite viata de cosmar pe care au avut-o. Povestea familiei Ellei este desprinsa parca dintr-un film thriller.

Mama ei, Simona, a fost injunghiata de tatal Ellei pentru ca acesta nu a suportat sa se desparta de el si a hotarat sa o omoare. Din fericire, femeia a scapat cu viata, dar a ramas paralizata de la brau in jos si este imobilizata intr-un scaun cu rotile pentru totdeauna.

La un an dupa aceasta intamplare oribila, in viata Ellei si a mamei ei a aparut o raza de soare o data cu Sorin. Acesta avea sa devina sotul Simonei si tatal adoptiv al Ellei, cel care in ultimii 10 ani are grija de cele doua. Pe 5 august 2010, Sorin avea sa devina eroul familiei in momentul in care si-a salvat de la moarte soacra si sotia. Bunicul Ellei a sarit cu un topor sa le omoare pe cele doua iar Sorin l-a imobilizat.

In altercatie Sorin a fost ars de batran pe picioare cu acid de baterie si acum se afla la spital, la sectia chirurgie plastica. Bunica Ellei e in spital, in Hunedoara, cu capul spart si ambele maini in ghips. Bunicul se afla in arestul politiei si risca multi ani de inchisoare. Ella a ramas cu mama, sa o ingrijeasca, ea fiind cu handicap grav. Ella isi doreste sa lupte pentru mama, tatal adoptiv si bunica ei prin ceea ce stie ea mai bine, prin dans.

Urmareste AICI interviul acordat de Octavian Strunila si Ella Dumitrescu!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni