• PRO TV
  • Superstitiosii sunt rugati sa NU dea click aici. Cum arata cea mai infricosatoare pisica din lume: FOTO

Superstitiosii sunt rugati sa NU dea click aici. Cum arata cea mai infricosatoare pisica din lume: FOTO

Superstitiosii sunt rugati sa NU dea click aici. Cum arata cea mai infricosatoare pisica din lume: FOTO

Sa nu spuneti ca nu v-am zis! :) O simpla poza cu aceasta pisica ar putea fi echivalentul unui intalniri de gradul unu cu o pisica neagra pe strada, pentru cei superstitiosi.

Posesoare a patru colti infricosatori si ochi cu o tenta verde, pisica ar face invidios orice personaj negativ de film. Pielea ei neagra incretita si urechile ascutite intregesc tabloul infricosator pe care il ofera don sfinx-ul.

Din fotografie, acest exemplar de don sfinx pare ca a avut o zi foarte, foarte proasta...

Asemanatoare mai degraba cu un monstru dintr-un cosmar, pisica don sfinx este descrisa ca fiind foarte prietenoasa si jucausa. Aproximativ 100 astfel de exemplare de pisici au fost prezentate la o expozitie in Bishkek, Kirgizstan.

Pisica don sfinx isi are originile in Rusia, unde a aparut pentru prima data in 1987, in orasul Rostov-pe-Don, informeaza MEDIAFAX.

Elena Kovaleva, o profesoara la Institutul Pedagogic, a observat cativa baieti care jucau fotbal folosind pe post de minge o geanta. in geanta era o pisica infricosatoare pe care Kovaleva a adoptat-o. Mai tarziu, aceasta pisica a nascut doi pui fara par. Pisica Don Sfinx a fost recunoscta ca rasa in 1997.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni