• PRO TV
  • Maica Domnului i-a spus numerele la loto in vis si a urcat pe scena la "Romanii au talent" de 2 ori. Afla de ce nu a avut succes! VIDEO

Maica Domnului i-a spus numerele la loto in vis si a urcat pe scena la "Romanii au talent" de 2 ori. Afla de ce nu a avut succes! VIDEO

Maica Domnului i-a spus numerele la loto in vis si a urcat pe scena la "Romanii au talent" de 2 ori. <span style="color:#f00;">Afla de ce nu a avut succes! VIDEO</span>

Teodora Manea nu se potriveste stereotipului pensionarei care urmareste telenovele si croseteaza goblenuri. Spiritul ei tanar si nelinistit este, in permanenta, in cautarea aventurii. Tanjeste dupa adrenalina si lumina reflectoarelor. Tocmai din aceasta cauza, simpatica doamna a urcat pe scena la "Romanii au Talent" de doua ori.


www.acasatv.ro

Chiar daca nu a avut noroc sa mearga mai departe, Teodora spune ca spiritele divine o ocrotesc.  Se lauda ca Fecioara Maria i-a dat numarul ei de telefon si ea a jucat cifrele la loto. A castigat o suma frumusica gratie providentei. Fosta ospatarita adora sa incrusteze icoane cu pietricele colorate.  Viseaza ca intr-o zi sa vanda pretioasele creatii, pentru care a facut sacrificii mari. S-a imprumutat la banca si a rabdat de foame.

Ca sa se bucure de umila ei garsoniera, Teodora, de meserie ospatarita, a muncit timp de 33 de ani. Nu a avut o viata usoara. Si-a luat viata in maini la doar 16 ani. Atunci a inceput sa castige si primii banuti.

Teodora nu mai stie nimic de copiii ei de mai bine de 20 de ani. A aflat la un moment dat ca s-au casatorit dar nu a primit nicio invitatie la nunta. Chiar  si asa, fosta concurenta de la "Romanii au Talent" nu sufera de singuratate. Noul ei sot ii mai indulceste zilele. In plus pasiunea ei pentru icoane ii aduce bucurie in suflet. Femeia a facut multe sacrificii pentru hobby-ul ei, ba chiar a indurat si foamea.

Teodora este o mare colectionara. In afara de icoane, se mandreste cu un numar impresionant de cani, de papusi Matrioska si de magneti. Insa cele mai valoroase sunt cu siguranta propriile creatii. Are peste 20 de icoane pe care le-a accesorizat cu pietricele mici si stralucitoare. Lucreaza noaptea  pentru ca are insomnii.

Cand termina de impodobit pretioasele icoane, Teodora se apuca de cantat. Vocea ei suava atrage rapid atentia vecinilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni