• PRO TV
  • TREBUIE sa vezi faza ASTA: Roxana Ionescu, mai sexy ca niciodata, ii arata lui Mihai Petre cum sa danseze. VIDEO

TREBUIE sa vezi faza ASTA: Roxana Ionescu, mai sexy ca niciodata, ii arata lui Mihai Petre cum sa danseze. VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">TREBUIE sa vezi faza ASTA:</span> Roxana Ionescu, mai sexy ca niciodata, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ii arata lui Mihai Petre cum sa danseze.</span> VIDEO

Mihai Petre nu este criticul dur pe care-l stim cu totii de la "Romanii au talent" si "Dansez pentru tine" in viata lui personala.

Aflat la nunta unui bun prieten de-al sau, Edi Stancu, Mihai Petre, care a venit impreuna cu sotia lui Elwira, a gasit timp sa danseze si cu colega lui, Andra, dar si cu frumoasa Roxana Ionescu.

 

Daniel "Max" Dragomir a incins atmosfera la nunta lui Edi

 



La un moment dat, Roxana il privea cu multa admiratie, in timp ce el se afla in centrul atentiei tuturor, apoi a avut sa-i faca o observatie. Galant, Mihai Petre a invitat-o la dans si a invartit-o de cateva ori.



Distractie mare si pe super hitul "Ai se eu te pego"! Pepe s-a intins pe jos pentru a o lasa pe Cocuta sa-si faca de cap, apoi s-a alaturat grupului de petrecareti.







In timpul dansului, cu nu stim ce ocazie, Pepe e pus la pamant (din nou) de data aceasta de un adversar de temut :) dupa cum se poate vedea si din video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni