• PRO TV
  • O poveste emotionanta despre PRIETENIE. Cum au ajuns un ghepard si un labrador sa fie de nedespartit

O poveste emotionanta despre PRIETENIE. Cum au ajuns un ghepard si un labrador sa fie de nedespartit

<span style="color:#f00;">O poveste emotionanta despre PRIETENIE.</span> Cum au ajuns un ghepard si un labrador sa fie de nedespartit

Un ghepard si un labrador, care au crescut impreuna la o gradina zoologica din Tampa Bay, Florida, sunt in continuare cei mai buni prieteni si la un an de cand s-au cunoscut.

Kasi, ghepardul, avea doar opt saptamani cand i-a fost prezentat labradorului femela Mtani, care avea la randul ei doar 16 saptamani. De atunci, cele doua animale au fost crescute impreuna si continua sa fie nedespartite, scrie mhttp://mediafax.ro.

"Gheparzii masculi sunt sociabili si traiesc adesea in grupuri. Aceasta legatura intre Kasi si Mtani este asemanatoare, iar cei doi vor fi prieteni toata viata lor", a declarat directorul gradinii zoologice Busch Gardens, Tim Smith.

Cele doua animale isi petrec timpul in habitatul ghepardului de la gradina zoologica, ei fiind dresati impreuna in fiecare zi, spre bucuria vizitatorilor.

Kasi si Mtani calatoresc impreuna atunci cand merg in scoli si la alte evenimente organizate pentru informarea oamenilor in legatura cu importanta protejarii gheparzilor, care sunt o specie pe cale de disparitie.

In lume au mai ramas mai putin de 12.500 de gheparzi in salbaticie.

Datorita eforturilor depuse in strangerea de fonduri, gradina zoologica Busch Gardens a donat aproxinativ 62.000 de lire sterline pentru eforturile de salvare a gheparzilor din Africa.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni