• PRO TV
  • Magda Palimariu: Piticu’ ma alinta inimioara si ingeras

Magda Palimariu: Piticu’ ma alinta inimioara si ingeras

Magda Palimariu: Piticu’ ma alinta inimioara si ingeras

Prin firea sa prietenoasa, Piticu’ a cucerit-o definitiv pe Magda, care nu a stat prea mult pe ganduri si s-a mutat impreuna si el.

Prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro TV a marturisit pentru site-ul www.perfecte.ro ca s-a integrat foarte bine in grupul baietilor de la Simplu, pe care ii caracterizeaza ca fiind „exact asa cum ii vezi la televizor: veseli, pusi tot timpul pe glume, haiosi, spontani si fara niciun fel de ifose”. Cu exact aceleasi calitati a reusit si Piticu’  sa o cucereasca, la care se mai adauga si increderea. „Ionut este un tip pe care ma pot baza, iar sinceritatea lui este dezarmanta. Dar o apreciez”, a declarat Magda.

Si pentru ca ceilalti colegi din trupa au iubite la fel de celebre ca si Magda, acesta nu lasa loc speculatiilor si marturiseste ca se simte foarte bine in compania lor.  Fetele din > suntIulia Vantur, Laura Cosoi si Alma Sarbu. „Sunt de mult timp colega cu Iulia si cu Laura, amandoua fiind implicate in proiecte ale trustului PRO. Asadar, ne cunoastem de ceva vreme. Pe Alma am cunoscut-o odata cu intrarea in acest cerc de prieteni si cred ca este o fata extraordinara”, a povestit Magda.

Citeste mai multe pe www.perfecte.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni