• PRO TV
  • Trucuri cu mingea, pe care nu le-ai mai vazut pana acum. Si mai surprinzator este CINE le face: VIDEO

Trucuri cu mingea, pe care nu le-ai mai vazut pana acum. Si mai surprinzator este CINE le face: VIDEO

Trucuri cu mingea, pe care <span style="color:#f00;">nu le-ai mai vazut pana acum.</span> Si mai surprinzator este CINE le face: VIDEO

Este vorba de un celebru umorist francez, care este si un foarte bun jucator de fotbal. Nascut in orasul care a castigat pentru prima data in 2012 titlul in Franta, Montpellier, Remy Gaillard sarbatoreste succesul prin executii cu mingea total speciale.

Remy Gaillard a devenit celebru prin seria lui de glume care a starnit amuzamentul a sute de mii de oameni. Una dintre cele mai celebre glume ale lui a fost cand a imbracat tricoul echipei Lorient intr-o finala de Cupa Frantei si a sarbatorit succesul cu ceilalti oficiali, primind chiar felicitari de la presedintele de atunci, Jaques Chirac, fara ca cineva sa-si dea seama ca nu face parte din echipa.

Dar Remy nu este doar un umorist de succes, el este si un bun jucator de fotbal care si-a aratat talentul pe Youtube.

Loveste brichete de la distante apreciabile cu mingea. Nici cutia de suc asezata pe capul unui prieten nu reprezinta o incercare prea dificila, iar cauciucurile in miscare primesc pasageri surpriza cand Remy loveste mingea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni