• PRO TV
  • Iulia Vantur, performanta de invidiat in teatru. Vezi cu ce super roluri participa la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Iulia Vantur, performanta de invidiat in teatru. Vezi cu ce super roluri participa la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Iulia Vantur, <span style="color:#f00;">performanta de invidiat in teatru</span>. Vezi cu ce super roluri participa la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Anul acesta, Iulia Vantur va participa la Festivalul de Teatru de la Sibiu cu piesa „Lautrec la bordel”, regizata de Horatiu Malaele si jucata la Teatrul Metropolis din Bucuresti.

Luni, 28 mai, si marti, 29 mai, ora 19:00, in sala Thalia a Teatrului National Radu Stanca din Sibiu, spectatorii vor face cunostinta cu viata dramatica si opera marelui pictor Toulouse Lautrec.

Avand in vedere ca acest spectacol a reprezentat debutul ei in teatru, Iulia a atins o performanta actoriceasca demna de invidiat: ea este prezenta pe scena pe toata durata spectacolului, dand viata mai multor personaje: iubitei pictorului – Susanne Valadon, unei artiste de cabaret, cantaretei Jane Avril si chiar si mamei lui Touluse Lautrec – contesa Adele.

E o suita de personaje care construieste pas cu pas portretul lui Touluse Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Mouline Rouge-ul era in mare voga, in care Touluse si-a lasat amprenta.”, povesteste plina de emotie vedeta Pro Tv, aflata în fata unei experiente complexe ce implica actorie, muzica si dans. 

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de artele spectacolului din Romania si al treilea ca amploare si importanţa din Europa.

Intrebata fiind ce înseamna pentru ea participarea spectacolului la un festival de asemenea amploare, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din diminetile de weekend a raspuns: „E o onoare, o bucurie la care nu speram prea curand. Spectacolul a fost foarte bine primit de public, l-am jucat mereu cu casa închisa.

Reactia publicului e mereu o recompensa pentru noi, iar selectia pentru un festival international de teatru vine ca o reconfirmare a faptului ca acest spectacol este unul de calitate. Abia astept sa jucam la Sibiu, sa adulmec atmosfera de acolo. Retraiesc entuziasmul copilului care descopera lumea
.”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni