• PRO TV
  • Toata lumea vorbeste din nou despre Rebecca Black, fata cu cel mai detestat clip de pe Youtube. N-o sa-ti vina sa crezi ce face ACUM

Toata lumea vorbeste din nou despre Rebecca Black, fata cu cel mai detestat clip de pe Youtube. N-o sa-ti vina sa crezi ce face ACUM

Toata lumea vorbeste din nou despre Rebecca Black, fata cu <span style="color:#f00;">cel mai detestat clip de pe Youtube.</span> N-o sa-ti vina sa crezi ce face ACUM

Toata lumea vorbeste iarasi despre Rebecca Black, tanara cunoscuta pentru controversata piesa “Friday”, cu care a facut senzatie in 2011 pe Youtube.

Ultima veste despre tanara cantareata i-a luat pe toti prin surprindere: Rebecca, 14 ani, s-a hotarat sa sustina un candidat la alegerile prezidentiale din ... Mexic, scrie msn.com.

Exista, totusi, o explicatie: mama ei, Georgina Marquez este de origine mexicana, iar acum Rebecca apare pe Youtube sprijinindu-l pe candidatul Enrique Pena Nieto de la Partido Revolucionario Institucional.

Cred ca Pena Nieto va face o treaba fantastica, daca ajunge presedinte”, spune pustoaica de 14 ani, care va avea drept de vot abia peste 4 ani, dar deja se implica in politica.

Rebecca Black si-a mai lansat un single – “Sing It” pe 7 mai.

Cel mai mare succes l-a avut, insa, cu piesa “Friday”, care acum are 32.500.000 de afisari. Talentul sau muzical a fost pus la indoiala de foarte multi, iar tanara a primit chiar amenintari cu moartea, era in permanenta tachinata de colegi, si pana la urma a fost nevoita sa renunte la scoala si sa  invete acasa.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni