• PRO TV
  • Scandal de proportii la America's Got Talent: un concurent a fost prins ca a mintit juriul. Americanii sunt revoltati

Scandal de proportii la America's Got Talent: un concurent a fost prins ca a mintit juriul. Americanii sunt revoltati

<span style="color:#f00;">Scandal de proportii</span> la America's Got Talent: un concurent a fost prins ca a mintit juriul. Americanii sunt revoltati

Un concurent de la “America’s Got Talent” a declansat un scandal imens, dupa ce s-a aflat ca a mintit juriul.

In timpul aparitiei sale la “America’s Got Talent”, Timothy Poe le-a spus juratilor ca a suferit rani la spate si la cap in timpul unei actiuni din Afghanistan si ca a fost impuscat in 2005 in Iraq, scrie dailymail.co.uk.

Fotografia pe care a prezentat-o ca dovada in concurs era furata, iar soldatul din poza, sergentul Norman Bone, s-a recunoscut in ea si a spus tuturor adevarul: “Primul lucru la care m-am gandit cand am vazut imaginea a fost – de ce nemernicul asta ar face asa ceva?? Am vazut rosu in fata ochilor. Sunt foarte furios!”

AMERICA'S GOT TALENT, sezonul 5, este INTEGRAL si EXCLUSIV pe voyo.ro

Vezi aici prestatia lui Timothy Poe de la preselectii (unde a cantat "If tomorrow never comes" - voce si chitara) si totodata, prezentarea falsa, cu fotografia furata, care i-a scandalizat pe americani:


 

Poe a reusit sa impresioneze juriul si sa treaca de preselectiile Got Talent, dar acum nu se stie inca daca va fi pastrat in cadrul concursului.
 

Valul de popularitate starnit de declaratiile sale initiale si de talentul lui muzical - care a surprins pe toata lumea, dat fiind faptul ca barbatul are si un defect de vorbire (se balbaie) -  nu a tinut prea mult. 
 

Autoritatile au negat vehement povestea lui Poe, spunand ca acesta a fost trimis acasa din razboiul din Afghanistan cu o problema la ureche si ca nu a fost trimis niciodata in Iraq.

Logodnica lui Poe, Carrie Morris, a recunoscut in fata ziaristilor ca iubitul ei are probleme de memorie, inca din timpul unor antrenamente militare din 2005, iar de atunci el crede ca a lucrat in Iraq si ca a incercat sa-si apere colegii de un atac cu grenada in 2009 in Afghanistan. “Nu este nebun, doar are nevoie de putin ajutor”, spune femeia.

 

Concurentul, care, de cand s-a aflat adevarul, a primit chiar amenintari cu moartea, si-a cerut scuze pentru scandalul provocat: “Imi pare rau, foarte rau, n-am vrut niciodata sa ranesc pe nimeni”, a spus el printre lacrimi. “Dar nu am mintit. Asta ma innebuneste, fiindca eu chiar am crezut ca lucrurile alea mi s-au intamplat mie. Acum nici nu mai stiu ce e real si ce nu”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni