• PRO TV
  • POZELE cu Andreea Balan, pe care fanii nu se mai satura sa le priveasca. Cine spune ca arata ca o "FATA DE CAUCIUC"

POZELE cu Andreea Balan, pe care fanii nu se mai satura sa le priveasca. Cine spune ca arata ca o "FATA DE CAUCIUC"

POZELE cu Andreea Balan, pe care <span style="color: rgb(255,0,0)">fanii nu se mai satura sa le priveasca.</span> Cine spune ca arata ca o "FATA DE CAUCIUC"

Andreea Balan este in plin turneu national si nu ezita sa apara pe scena in cele mai sexy dintre tinute, care ii pun in valoare frumusetile, spune ea, naturale.

In timp ce domnii nu se mai satura s-o priveasca, Andreea Balan nu scapa, totusi de critici. De pilda, Iulia Albu a avut o remarca dura la adresa ei: "Arata ca o fata de cauciuc", crede ea despre artista.

"Fotografiile Andreei Balan sunt din seria "home made Photoshop". Photoshop facut acasa de catre incepatori. Mi se pare ca ar avea posibilitatea si ar fi cazul sa recurga la serviciile unor oameni care chiar stiu ce fac", a spus Iulia Albu, la "Povestiri adevarate”.

"Este o femeie frumoasa, chiar daca nu este neaparat in categoria preferatelor mele, din cauza look-ului ei, din cauza parului... dintr-o lunga serie de motive. Ar merita sa lucreze cu un fotograf care sa-i puna in valoare frumsetea si care sa nu o faca sa arate ca o fata de cauciuc si atat”, a continuat ea.

Tu ce zici? Asa e?





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni