• PRO TV
  • Mitica Dragomir: "Imi fug ochii dupa femei, dar in viata mea exista doar sotia"

Mitica Dragomir: "Imi fug ochii dupa femei, dar in viata mea exista doar sotia"

Mitica Dragomir: "Imi fug ochii dupa femei, dar in viata mea exista doar sotia"

Chiar daca in viata profesionala numele lui e asociat cu multe scandaluri, in viata personala Mitica Dragomir are mereu parte de liniste si armonie. Pentru Mitica Dragomir familia e mai presus de orice.

“Am ramas tot taran si cred in valorile pe care le-am invatat eu acum ani de zile. Pentru mine nu exista alta femeie in afara de sotia mea. Chiar daca recunosc ca imi fug ochii toata ziua, uite asa, ca prastia imi fug.” Asa declara, cu umoru-i caracteristic, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir. Nea Mitica are o relatie speciala cu sotia Vica si devine, cand ajunge acasa, din zbirul poreclit “Corleone”, un mielusel.Chiar daca se mai cearta cu sotia, nu are niciodata scandaluri mari, iar secretul armoniei in cuplu este simplu: "nu ne culcam niciodata suparati." 

Mitica Dragomir considera ca sotia lui nu are egal si nici doamna Vica nu are ce sa ii reproseze – nu este deranjata nici macar de pasiunea lui nea Mitica pentru jocurile de noroc, de care nu poate sta departe mai mult de sapte zile. Chiar recunoaste ca a incercat sa renunte la zaruri si ruleta un an de zile, dar hotararea s-a topit dupa o saptamana.

In cateva zile familia lui Mitica se va mari cu un membru: va mai avea un al doilea nepot, un baiat, “pentru ca in familia Dragomir se fac numai baieti.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni