• PRO TV
  • Transformare SPECTACULOASA: Angelina nu ar mai fi atat de "jolie" daca in ultimii 10 ani ar fi avut un chef nebun de bautura

Transformare SPECTACULOASA: Angelina nu ar mai fi atat de "jolie" daca in ultimii 10 ani ar fi avut un chef nebun de bautura

Transformare SPECTACULOASA: Angelina nu ar mai fi atat de "jolie" daca in ultimii 10 ani ar fi avut un chef nebun de bautura

Ravagiile cauzate de consumul de alcool sunt cunoscute si, cel mai frecvent, sunt ignorate. O aplicatie inovatoare ne arata cum ar putea arata Angelina Jolie daca ar consuma cantitati insemnate de tarie.

Aplicatia, numita "The Drinking Machine", a fost conceputa de catre artistul Auriole Price pentru a trage un semnal de alarma cu privire la efectele devastatoare ele consumului excesiv de alcool.


Upload-ul unei fotografii si introducerea cantitatii de alcool consumate zilnic permite aplicatiei sa redea consecintele pe care betiile repetate le au asupra procesului de imbatranire a pielii.

Imaginiile, absolult terifiante si rusinoase, dezvaluie impactul negativ al consumului de alcool, ilustrand fete ridate si ochi rosii.


Initial, aplicatia a fost creata pentru o unitate medicala scotiana, dar, in prezent, a fost lansata si pentru iTunes.

Auriole Price, in varsta de 41 de ani, a afirmat: "Scopul major al aplicatiei este de a soca publicul, pentru ca, mai apoi, oamenii sa consume alcool in cantitati mai mici".

Nu doar faimoasa Angelina Jolie a fost "victima" acestui experiment. Madonna si Tulisa Constostavlos au avut si ele "sansa" de a vedea ce inseamna sa o duci din betie in betie si din mahmureala in mahmureala.

Sursa The Sun

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni