• PRO TV
  • In ultima editie “Happy Hour” live din sezon, Pepe isi sarbatoreste ziua in show-ul lui Maruta

In ultima editie “Happy Hour” live din sezon, Pepe isi sarbatoreste ziua in show-ul lui Maruta

In ultima editie “Happy Hour” live din sezon, Pepe isi sarbatoreste ziua in show-ul lui Maruta

Astazi, “Happy Hour” vine cu ultima editie live din acest sezon, dar si cu subiecte pe masura. Pentru ca este ziua lui de nastere, Pepe va veni vineri de la 17.45 in show-ul lui Maruta pentru a se sarbatori asa cum se cuvine.

Nu vor lipsi surprizele, astfel ca ultima editie live a sezonului se anunta a fi una in care toata lumea se va distra. Ce i-a pregatit Maruta lui Pepe de ziua lui, dar si cum a decurs intraga zi pentru sarbatorit, telespectatorii Pro Tv vor vedea vineri seara la “Happy Hour”.

Si inainte de a pleca in vacanta, neobositul Maruta vrea sa se asigure ca nimeni nu va uita ce nazbatii a facut in tot acest sezon. Astfel, de luni, 23 iulie, “Happy Hour” aduce un regal de voie buna in 7 editii “best of”. Timp de sapte zile, in perioada 23 – 31 iulie, de la 17.45, Maruta va rememora in editii inregistrate cele mai tari pacaleli pe care le-a pus la cale de-a lungul sezonului ce se incheie pentru vedetele autohtone.

Astfel, cei de acasa se vor amuza cand isi vor aminti de “taxi-ul groazei” cu care Maruta a reusit sa sperie mai multe vedete de la noi, printre care chiar si pe sotia sa, Andra, se vor delecta cu un teleshopping cu peripetii pus la cale de prezentatorul “Happy Hour” pentru maestrii bentitelor, Marian Nistor si sotia lui, Dorina Paraschiv, dar il vor revedea si pe mentalistul Crsitain Gog pe care Maruta a reusit sa il pacaleasca in cele din urma cu ajutorul cantaretei Elena Merisoreanu.

De pe lista lui Maruta nu vor lipsi in eceste editii “best of” nici Mirabela Dauer, care descopera un asa-zis hot ce ii vindea cainii, Pavel Bartos, care isi gaseste masina dezmembrata sau Viorica din Clejani, acuzata ca a spart o vaza de mii de euro intr-un anticariat. 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni