• PRO TV
  • Robert Pattinson, idolul a milioane de femei, inselat de iubita. Ce parere are el despre adulter si cum i-a cerut iertare Kristen Stewart

Robert Pattinson, idolul a milioane de femei, inselat de iubita. Ce parere are el despre adulter si cum i-a cerut iertare Kristen Stewart

Robert Pattinson, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">idolul a milioane de femei, inselat de iubita.</span> Ce parere are el despre adulter si cum i-a cerut iertare Kristen Stewart

Robert Pattinson e socat de vestea ca iubita lui l-a inselat, spun surse din anturajul actorului. Partenera lui din seria "Twilight" a recunoscut idila cu un barbat care are de doua ori varsta ei si, pe deasupra, este casatorit.

Fotografiile cu Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, in bratele regizorului Rupert Sanders, in varsta de 41 de ani, casatorit si tatal a doi copii, au facut inconjurul lumii. Lucru greu de digerat pentru iubitul actritei:

"Rob e in stare de soc de cand a aflat, e devastat. Nu vrea sa dea nicio declaratie, pana nu stie ce va face. Kristen i-a facut mult rau. Nu se astepta ca ea sa-l insele", spun surse din anturajul lui.

Kristen si Robert au fost vazuti impreuna cu numai cateva zile in urma, la Teen Choice Awards, unde pareau fericiti si indragostiti. "Kristen are un efect asupra mea pe care nu-l mai are nicio alta fata", marturisea acesta.

Se pare insa ca martea trecuta, Kristen s-a intalnit intr-un loc parasit cu regizorul celui mai recent film al ei, sarutandu-l si imbratisandu-l fara sa stie ca sunt urmariti de un paparazzo.



"Aceasta indiscretie de moment a pus in pericol cel mai important lucru din viata mea, persoana pe care o iubesc si o respect cel mai mult, pe Rob. Il iubesc, il iubesc, imi pare atat de rau", a declarat ea pentru revista People.

"Sunt complet distrus de durerea pe care am cauzat-o familiei mele. Frumoasa mea sotie si ingerasii mei sunt tot ce am pe aceasta lume. Ii iubesc din toata inima. Ma rog sa putem trece peste toate aceste lucruri impreuna", a fost reactia lui Rupert.

Robert Pattinson declara recent pentru Vanity Fair: "Asta e un lucru pe care nu l-am priceput niciodata: de ce insala oamenii?", adaugand ca nu intelege "cum poti fi implicat in doua relatii in acelasi timp."

Eu nu sunt genul care are relatii la intamplare”, afirma el. "Daca aleg sa fiu cu cineva, e pentru ca imi doresc cu adevarat asta. Cand am o relatie, sunt implicat 100% in ea", a fost concluzia lui Pattinson.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni