• PRO TV
  • Au pastrat timp de un an un secret TERIBIL, pentru ca fata lor sa poata castiga medalia de aur la JO 2012

Au pastrat timp de un an un secret TERIBIL, pentru ca fata lor sa poata castiga medalia de aur la JO 2012

Au pastrat timp de un an un secret TERIBIL, pentru ca fata lor sa poata castiga <span style="color:#f00;">medalia de aur la JO 2012</span>

Familia unei medaliate cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra a facut un sacrificiu bizar pentru ca aceasta sa se poata pregati pentru competitie.

Familia sportivei chineze Wu Minxia, care a castigat medalia de aur in proba de sarituri in apa sincron de la trambulina de 3 metri, a decis sa ii ascunda acesteia evenimente importante din familie pentru ca sportiva sa se poata concentra la pregatirile pentru competitie, scrie dailymail.co.uk.

Membrii familiei i-au ascuns sportivei timp de un an faptul ca bunicii ei au murit si ca mama ei se lupta cu cancerul de san. Decizia a fost luata pentru ca Wu Minxia sa nu fie distrasa de la pregatirile pentru Jocurile Olimpice.

"Era esential sa spunem o minciuna. Am acceptat de mult timp ca nu ne mai apartine in intregime", a declarat tatal sportivei.

Wu Minxia, in varsta de 26 de ani, a aflat adevarul despre familia sa dupa ce a castigat medalia de aur in proba de sarituri in apa sincron de la trambulina de 3 metri. Mama sportivei si-a motivat decizia spunand ca a preferat sa invinga cancerul inainte de a-i spune fiicei sale despre boala.

Povestea lui Wu Minxia a starnit dezbateri in China asupra mentalitatii de a castiga cu orice pret la competitiile sportive. in China mesajele de felicitare din partea Guvernului sunt trimise doar sportivilor medaliati cu aur, nu si celor cu argint sau bronz.

MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni