• PRO TV
  • Pamela Anderson a decis sa renunte la sex! Afla motivul nebunesc pentru care spune ca va face acest lucru

Pamela Anderson a decis sa renunte la sex! Afla motivul nebunesc pentru care spune ca va face acest lucru

Pamela Anderson<span style="color:#f00;"> a decis sa renunte la sex!</span> Afla motivul nebunesc pentru care spune ca va face acest lucru

Pamela Anderson a concurat in 2010 la "Dancing with the Stars", varianta americana a concursului "Dansez pentru tine".

Acum, ea a fost invitata sa participe la cea de-a 15-a editie a competitiei, despre care a declarat ca va fi putin diferita de precedenta.

La ce s-a referit? Ei bine, in cabina este loc doar pentru ea si partenerul de dans, nu si pentru un iubit."Renunt la barbati pana in noiembrie", s-a vazut nevoita focoasa blonda sa exclame.

In editia trecuta, vedeta a reusit sa castige simpatia publicului pe toata perioada competitiei. Pamela Anderson recunoaste: "Data trecuta nu i-am rugat pe oameni sa ma voteze".

De aceasta data, insa, ea va apela la cei doi baieti ai ei, Brandon Lee si Dylan Jagger, pentru a fi mereu activa in social media, pentru ca "ei se pricep la tehnologie, iar eu nu", marturiseste Pamela.

In timp ce baietii o vor ajuta pe mama lor cu site-urile de socializare, aceasta isi va face numarul cat mai bine in ringul de dans. "Voi repeta mult mai mult si voi incerca sa nu intru in belele, pentru ca eu sunt cea care isi pune bete in roata singura".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni