• PRO TV
  • Diana Dumitrescu are rol de sirena, iar Laurette e atacata de pelicani, la Serviti, va rog

Diana Dumitrescu are rol de sirena, iar Laurette e atacata de pelicani, la Serviti, va rog

Diana Dumitrescu are rol de sirena, iar Laurette e atacata de pelicani, la Serviti, va rog

"Serviti, va rog" este in avans pe Voyo.ro, de la 10 dimineata, in ziua difuzarii la Tv.

Cea de-a treia editie a emisiunii “Serviti, va rog!”, difuzata de ProTV pe 14 si 15 august de la ora 20:30 nu va fi nici ea lipsita de peripetii. Trupa vedetelor formata din Laurette, Diana Dumitrescu, Jean de la Craiova si Catalin Morosanu i-a dat de furca lui Nea Marin, iar de aici sirul intamplarilor se va tine lant.

In incercarea de a avea grija de animalele de la circ, Laurette a trecut printr-o sperietura nemaipomenita. Vrand sa hraneasca pelicanii, ea nu a stiu ca pestele trebuie aruncat imediat pasarilor pentru ca altfel ele si-l iau singure. Pentru ca a ezitat, pelicanii au sarit spre mana ei sa-si ia hrana, moment in care frumoasa mulatra s-a panicat teribil.

Nea Marin, care stia foarte bine mersul lucrurilor, a savurat momentul, fiind convins ca acest incident va fi pentru ea o invatatura de minte. Acesta nu a fost insa singurul accident al mulatrei. Vrand sa scape de sarcinile lui Nea Marin, Laurette a plecat cu hidro-bicicleta pe mare, dar a cazut si era cat pe ce sa se inece.
             
Cea de-a treia editie a emisiunii “Serviti, va rog!” va fi ocazia perfecta pentru Diana Dumitrescu sa-si demonstreze cunostintele in scuba-diving. In timpul spectacolului de la circ, aceasta a jucat rolul sirenei, iar numarul din cupa imensa cu apa i-a iesit perfect!
            
De data aceasta, Nea Marin nu a scapat nici el prea usor! Satui de ordinele lui, vedetele i-au pregatit o “surpriza”! L-au convins sa se urce si el pe candelabru pe care se fac acrobatiile in timpul show-ului, ca sa vada si el cum e.

Odata convins, vedetele au ridicat candelabrul in tavan si l-au lasat pe Nea Marin acolo vreme de vreo 20 de minute. Cum s-a razbunat pe ei dupa aceasta isparava, telespectatorii  vor vedea marti si miercuri de la ora 20:30, la ProTV.                

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni