• PRO TV
  • ASTA e, probabil, cea mai scandaloasa coperta a unei reviste. A fost interzisa deja in 7 tari. Vezi FOTO

ASTA e, probabil, cea mai scandaloasa coperta a unei reviste. A fost interzisa deja in 7 tari. Vezi FOTO

ASTA e, probabil, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">cea mai scandaloasa coperta</span> a unei reviste. A fost interzisa deja in 7 tari. Vezi FOTO

Coperta revistei britanice de moda Dazed & Confused, pe care apare cantareata Azealia Banks, a starnit controverse puternice in toata lumea.

Numarul din septembrie al revistei Dazed & Confused o are pe coperta de rapperita Azealia Banks, care fumeaza dintr-un trabuc acoperit cu un prezervativ. Imaginea e insotita si de un titlu obraznic: “Azealia Banks Blows Up”.

Aceasta coperta a fost deja interzisa in sapte tari – printre care Singapore, Dubai, Malta, Elvetia, India si Thailanda, chiar inainte de a fi lansata, dupa cum a anuntat revista pe Twitter.

Viorica de la Clejani, APARITIA SERII la concertul Lady Gaga! Vezi cat de fistichiu s-a imbracat. VIDEO 






Azealiei i-a placut coperta, i s-a parut funny si ca i se potriveste, pentru ca este ea insasi o femeie puternica si provocatoare. Stiam ca imaginea va crea controverse, dar nu atat de mari.

E ciudat ca intr-o lume in care imagini extreme din toate punctele de vedere sunt foarte usor accesibile, iar imaginea unei femei care pozeaza cu un obiect folosit pentru a face sex protejat este atat de blamata
” a declarat Rod Stanley, editorul revistei Dazed & Confused, pentru dailymail.co.uk.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni