• PRO TV
  • El ar putea fi URMATORUL IDOL al adolescentilor. Cine e pustiul de 16 ani care ii face concurenta serioasa lui Justin Bieber:

El ar putea fi URMATORUL IDOL al adolescentilor. Cine e pustiul de 16 ani care ii face concurenta serioasa lui Justin Bieber:

El ar putea fi <span style="color: rgb(255, 0, 0);">URMATORUL IDOL al adolescentilor.</span> Cine e pustiul de 16 ani care ii face concurenta serioasa lui Justin Bieber:

Retineti acest nume: Austin Mahone. S-ar putea sa-l auziti/cititi tot mai des de-acum incolo.

Tanarul de numai 16 ani este numit deja “noul Bieber” peste ocean. Are peste 1 milion de followers pe Twitter, mii de admiratoare innebunite dupa el  si tocmai a semnat cu Chase Records / Universal Republic, o casa importanta de discuri, un contract estimat intre 3 si 4 milioane de dolari, conform Hollywood Reporter.

Baiatul de 16 ani are o poveste de viata interesanta si, pe alocuri, similara cu cea a popstarului canadian.

Provine dintr-un orasel mic din Texas si si-a inceput cariera pe Youtube, unde posta pe canalul sau coveruri dupa cantece de Justin Timberlake, Kelly Clarkson, Bruno Mars si da, chiar si dupa Justin Bieber. Acum, are peste 83 de milioane de afisari pe pagina lui de Youtube si peste 500.000 de oameni abonati la clipurile lui.

Ca si Bieber, Mahone a fost crescut mai mult de mama lui, iar in prezent locuieste impreuna cu ea si cu bunicii maternali in Florida. Intocmai ca actualul idol al adolescentilor din lumea intreaga, Austin are o legatura stransa cu fanii pe internet si stie sa si-i tina aproape, dedicandu-le o multime de poze, mesaje si clipuri.

Nu putem sa nu remarcam ca Austin Mahone are in comun cu Bieber pana si faimoasa tunsoare bob, la care artistul canadian a renuntat, insa, intre timp.

In ciuda oricaror asemanari, tanarul de 16 ani sustine ca nu este un imitator si ca vrea sa isi croiasca propriul drum in lumea muzicii. A lucrat deja cu nume mari din industrie, precum DJ Khaled, si viseaza sa faca o piesa cu Drake, pe care il admira foarte mult.

Citeste si:

Top NUDURI in lumea muzicala. 7 cantarete care au pozat GOALE. FOTO

Vezi sute de tricouri ude!!! Vara s-a terminat cu inca o Bataie cu apa ProFM. VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni