• PRO TV
  • Gestul la care fanii ei chiar nu se asteptau: Rihanna si-a marit posteriorul?! Vezi cum arata acum: FOTO

Gestul la care fanii ei chiar nu se asteptau: Rihanna si-a marit posteriorul?! Vezi cum arata acum: FOTO

Gestul la care fanii ei <span style="color:#f00;">chiar nu se asteptau:</span> Rihanna si-a marit posteriorul?! Vezi cum arata acum: FOTO

Toti fanii Rihannei stiu ca artista e nemultumita de formele ei si ca si-ar dori sa aiba pieptul si posteriorul un pic mai generoase decat sunt acum, dupa cum a marturisit singura pe Twitter, de nenumarate ori.

Tanara de 24 de ani a vrut neaparat sa vada cum i-ar sta cu un posterior mai mare, cam cum au Kim Kardashian si Nicki Minaj, asa ca a facut o proba cu niste baloane, in culisele concertului pe care l-a sustinut recent in Osaka, Japonia.

Rihanna si-a strecurat doua baloane uriase pe sub fusta si a pozat provocator, apoi a postat fotografiile alb-negru pe Facebook, ca sa le ceara parerea fanilor sai.




Sursa foto: Facebook / Rihanna

Majoritatea admiratorilor au apreciat gluma Rihannei si i-au transmis ca s-au amuzat privind imaginile, dar ca arata foarte bine exact asa cum e, fara niciun fel de operatie estetica.




Rihanna promite ca aparitia ei la MTV VIDEO MUSIC AWARDS anul acesta va fi una memorabila si va putea fi urmarita LIVE la MTV Romania in noaptea de 6 Septembrie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni