• PRO TV
  • "Ma-ta are cratima": Ce spune Krem despre noua lui piesa si ce greseala gramaticala s-a strecurat in textul ei

"Ma-ta are cratima": Ce spune Krem despre noua lui piesa si ce greseala gramaticala s-a strecurat in textul ei

"Ma-ta are cratima": Ce spune Krem despre noua lui piesa si ce <span style="color: rgb(255, 0, 0);">greseala gramaticala </span>s-a strecurat in textul ei

Un nou hit face furori pe internet. Krem si cei de la Sector 7 au lansat o melodie prin care trag un semnal de alarma asupra "maltratarii" limbii romane de catre tineri.

Printr-un limbaj colorat, care i-ar face chiar si pe baietii de cartier sa roseasca, ei incearca sa dea cateva lecti de gramatica. Invitat in studioul ProFM, Krem, finalistul show-ului "Romanii au talent", a lamurit problema cratimei.

Satui de greselile pe care le vad zilnic in postarile tinerilor de pe site-urile de socializare, Krem si baietii de la Sector 7 au compus aceasta melodie care poate fi difuzata la televizor doar in varianta cenzurata, din cauza vocabularului colorat.

Ce-i drept, artistii au avut suficient de multe surse de inspiratie, dupa ce si rezultatele bacalaureatului de anul acesta au fost dezastruoase.

Dar cum orice nas isi are nasul, artistii sunt si ei criticati de profesorii de limba romana, pentru ca in textul piesei s-a strecurat o greseala: "vroiam sa ma plimb" in loc de "voiam sa ma plimb".

Ai vazut-o mereu in tinute discrete. Ce cantareata din Romania ascundea acest corp sub hainele decente. FOTO
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni