• PRO TV
  • Razvan Fodor ii strica relatia Adelei Popescu cu Radu Valcan, dar sarbatoreste 2 ani de casnicie cu sotia!

Razvan Fodor ii strica relatia Adelei Popescu cu Radu Valcan, dar sarbatoreste 2 ani de casnicie cu sotia!

<span style="color:#f00;">Razvan Fodor ii strica relatia Adelei Popescu </span>cu Radu Valcan, dar sarbatoreste 2 ani de casnicie cu sotia!

Din 17 septembrie, Razvan Fodor revine la ProTv in sezonul 3 din “Pariu cu viata”, in rolul lui Robert, directorul scolii care va pune bete in roate relatiei dintre Raluca (Adela Popescu) si Tudor (Radu Valcan). 

Razvan Fodor, pe care telespectatorii il vor vedea din 17 septembrie la ProTv, in noul sezon din “Pariu cu viata”, si sotia lui, Irina, au sarbatorit 2 ani de la ziua nuntii si 5 ani de cand formeaza un cuplu.

Prima parte a zilei au petrecut-o la un picnic, alaturi de fiica lor, Diana, si de cei mai buni prieteni, iar spre seara, petrecerea s-a mutat intr-un restaurant, unde Razvan si Irina au avut parte de o cina romantica.

“Am fost la un gratar aproape de Bucuresti cu prietenii, am venit toti cu copiii pe care spre seara i-am dus pe la bunici, la matusi…si am ramas doar noi, oamenii mari. Am plecat toti sa cinam la un restaurant, am povestit si am ras mult. De fapt, aniversarea oficiala a fost chiar in 4 septembrie. Am fost sa o iau de la serviciu pe Irina, i-am pregatit friptura de curcan la cuptor si am desfacut un vin roze”, povesteste Razvan Fodor.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni