• PRO TV
  • Fetita inocenta care s-a transformat intr-o tanara sexy. Ghicesti cine este cantareata din aceasta fotografie?

Fetita inocenta care s-a transformat intr-o tanara sexy. Ghicesti cine este cantareata din aceasta fotografie?

Fetita inocenta care s-a transformat intr-o tanara sexy. Ghicesti cine este cantareata din aceasta fotografie?

Frumoasa si talentata inca din frageda copilarie!

Este vorba despre noua membra LaLa Band, fiica lui Mircea Baniciu, Ana, pe care o poti vedea in “O noua viata”, la ACASA TV.

Personajul interpretat de Ana Baniciu a crescut, a lasat in urma problemele din adolescenta, iar in prima telenovela muzicala romaneasca “O noua viata”, difuzata pe ACASA TV, se lupta cu noi provocari, traieste situatii surprinzatoare, care amuza si captiveaza telespectatorii. 



Unde este iz de cearta, apare si Dana, dar nu pentru a crea intrigi, ci pentru a destinde atmosfera. Nu o face voit, ci prin naivitatea cu care este inzestrata de la natura. “Dana este o fata sufletista, care tine la prieteni si care e mereu dorita in preajma, desi face boacana dupa boacana. Ramane acelasi personaj comic care detensioneaza orice situatie. Are mereu cate o replica care starneste rasul celor care o asculta. E pasionata in continuare de muzica, dar ia o decizie care va uimi pe toata lumea”, spune Ana Baniciu.



"Tata a fost tare fericit pentru mine cand a auzit ca o sa cant in Lala Band si o sa joc in serial! El e un tip modern, e prietenul meu. Imi intelege toate problemele, ma sprijina in tot ce fac si ne distram impreuna”, spune tanara artista. “Lui ii place foarte mult trupa si stilul pe care il adopta. Ar fi foarte tare sa ne faca o melodie sau sa cantam impreuna”, continua ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni