• PRO TV
  • Shakira si Usher, antrenori la "The Voice"

Shakira si Usher, antrenori la "The Voice"

Shakira si Usher, antrenori la "The Voice"

Nume noi la show-ul The Voicedin America.

NBC ii aduce in sezonul din primavara al show-ului pe Shakira si pe Usher ca antrenori, pentru a-i inlocui pe Cee Lo Green si pe Christina Aguilera, care vor reveni abia din toamna.

Avand in vedere nivelul succesului si numeroasele concerte pe care le au vedetele care apar ca antrenori, este foarte dificil pentru ei sa renunte la toate angajamentele pentru a aparea sezon de sezon la The Voice, mai ales ca NBC a decis sa difuzeze show-ul de doua ori pe an – primavara si toamna.

Sa ai ca antrenori artisti renumiti, rasplatiti pentru munca lor cu premii prestigioase, inseamna ca trebuie sa le lasi timp sa plece si in turnee”, spune producatorul executiv Mark Burnett. “Fie ca sunt pe scaunul rosu de la The Voice sau in turneu, antrenorii nostri vor avea mereu locul asigurat in show. Dupa trei sezoane, am inteles ca trebuie sa ii rotim astfel incat ei sa poata ajunge si la fanii lor. Suntem foarte incantati ca acum ni se vor alatura artisti unici precum Shakira si Usher”.

Christina Aguilera isi lanseaza un nou album si pleaca in turneu, iar Cee Lo lucreaza la un nou proiect muzical si la scenariul unui serial de comedie pentru NBC, inspirat din propria lui viata. Blake Shelton si Adam Levine vor fi in continuare antrenori la The Voice in aceasta primavara.

Foto: GETTY IMAGES, Sursa: ew.com

"Vocea Romaniei", competitia celor mai bune voci din tara, din 25 septembrie la ProTV! Afla ce parere au antrenorii despre noul sezon

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni