• PRO TV
  • Alexandra Timofte, actrita de la "Serviciul Roman de Comedie" si din "Spitalul de dementa", a facut bai turcesti in Kemer

Alexandra Timofte, actrita de la "Serviciul Roman de Comedie" si din "Spitalul de dementa", a facut bai turcesti in Kemer

Alexandra Timofte, actrita de la "Serviciul Roman de Comedie" si din "Spitalul de dementa", a facut bai turcesti in Kemer

Actrita care poate fi urmarita la ProTV atat in “Serviciul Roman de Comedie”, cat si in serialul “Spitalul de dementa” a ales sa-si petreaca vacanta de vara prin relaxare si somn. Impreuna cu cativa prieteni, aceasta a ales ca destinatie de vacanta Turcia, o tara pe care a vizitat-o in repetate randuri si despre care spune ca o va incanta mereu cu atractiile sale.

 “Nu am avut parte de prea multa vacanta, pentru ca vara asta am filmat pentru serialul “Spitalul de dementa”. Asa ca nu am stat pe ganduri prea mult si am fugit cu prietenii cateva zile in Turcia, in Kemer, un orasel situat pe litoralul Marii Mediterane, la poalele muntilor Taurus. Cred ca a fost primul an in care nu am calatorit si am stat cumintica la plaja si prin preajma hotelului. Nefiind prima oara in Turcia si pentru ca stiu sigur ca voi mai reveni acolo, am lasat lucruri de facut si pentru data viitoare cand voi ajunge la ei”, spune Alexandra Timofte.

Pe lista de vacanta a actritei s-au regasit somnul mult dorit, plaja, plimbarile la malul marii, dar si baile turcesti si scubadiving. “Am dormit foarte mult. Am citit si m-am relaxat la plaja. Am facut bai turcesti in fiecare zi, care iti prind extraordinar de bine. Acum ca am inceput iar filmarile si repetitiile la noile proiecte si stagiunea la teatru, mi-e dor tare de zile acelea. Am incercat si un sport nou, am facut pentru prima oara scubadiving. Nu e usor. Dar pentru ce vezi in adancurile marii, merita incercat. Nu m-am scufundat la o adancime foarte mare, dar a fost o experienta foarte frumoasa pe care cu siguranta o voi repeta.

Din aceasta toamna, Alexandra Timofte poate fi urmarita in show-ul “Serviciul Roman de Comedie” (din 3 octombrie, de la 20.30), dar si in noul serial de comedie “Spitalul de dementa” (din 4 octombrie, de la 21.30), unde joaca rolul Marei, medic stagiar:

Este un serial de comedie foarte bun, cu un subiect clar – reforma sistemului sanitar din Romania. Eu sunt Mara, medic stagiar, o tipa foarte sigura pe ea si care “da din coate” ca sa iasa mereu in fata. Nu vreau sa divulg prea multe, asa ca va las sa urmariti serialul incepand cu 4 octombrie, la ProTV. Colegii sunt exceptionali, Toni Grecu si Peter  Kerek, regizorul serialului, au avut rabdare cu fiecare dintre noi si au avut grija sa construiasca personajele in asa fel in cat sa  iasa ”cel mai dement personal si cei mai demeti pacienti intr-un spital dement”. Daca ar fi sa povestesc intamplari amuzante, nu stiu pe care as alege-o pentru ca in fiecare zi se intampla ceva, se gasea unul dintre noi sa faca vreo ”ghidusie” sau sa zica ceva in asa fel incat sa se rada toata ziua”, spune Alexandra despre noul serial de la ProTV. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni