• PRO TV
  • Ilinca Vandici, intr-o forma de invidiat! Afla trucurile cu care isi mentine silueta prezentatoarea 'Cancan TV'

Ilinca Vandici, intr-o forma de invidiat! Afla trucurile cu care isi mentine silueta prezentatoarea 'Cancan TV'

Ilinca Vandici, intr-o forma de invidiat! Afla <span style="color:#f00;">trucurile cu care isi mentine silueta</span> prezentatoarea 'Cancan TV'

Alegeti intotdeauna gustari bogate in nutrienti pentru a face fata unei zile solicitante. Ilinca Vandici de exemplu consuma batoane cu proteine. Iar shake-urile de legume, fructe si seminte pot fi o buna optiune.

"La micul dejun prefer cerealele cu lapte, seminte cu miere sau cate un shake. Sunt si zile cand nu am timp sa mananc dimineata, asa ca pe drumul inspre birou iau cate un baton cu proteine", a spus Ilinca pentru Ce se intampla, doctore?.

Cancan TV este de luni pana joi, de la 22:00, pe acasa si pe voyo.ro

"Incerc sa nu ratez principalele mese ale zilei, dar se mai intampla pentru ca muncesc mult", a completat frumoasa vedeta de televiziune.

De vreo cativa ani, Ilinca a devenit mult mai atenta cu produsele consumate si cu combinaţiile de alimente periculoase. "Se spune ca frumusetea vine din interior, iar eu sunt absolut convinsa de asta. Incerc sa am grija si de sufletul meu, si de corpul meu. 

Cea mai nesanatoasa hrana pentru copii. Ce NU trebuie sa manance niciodata micutul tau

De vreo trei ani am grija ce mananc, nu mai combin alimentele. Am renuntat la paine, de exemplu. Mananc fructe neaparat, legume proaspete, baby carrots, de exemplu, salata, varza patrunjel, lamai, lapte, batoane. Beau multa apa", a adaugat prezentatoarea Cancan TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni