• PRO TV
  • Diana Dumitrescu a avut parte de o excursie de vis! Ne-a adus si poze din vacanta petrecuta in Egipt

Diana Dumitrescu a avut parte de o excursie de vis! Ne-a adus si poze din vacanta petrecuta in Egipt

<span style="color:#f00;">Diana Dumitrescu a avut parte de o excursie de vis!</span> Ne-a adus si poze din vacanta petrecuta in Egipt

Diana Dumitresccu a avut parte de o excursie pe cinste de ziua ei.

Cu ocazia zilei sale de nastere frumoasa blonda a plecat impreuna cu sotul sau pe un vas in Egipt unde cei doi au dorit sa faca scufundari.

"Ne-am scufundat undeva aproape de port. Doamne cum arata. Ce poate fi sub apa. Ce lume fascinanta. Nu ai cum sa nu te indragostesti de viata submarina, nu ai cum.Tot ce va zic ca am vazut sub apa este la superlativ. Nu pot descrie in cuvinte. Iar jocul de lumini al lanternelor sub apa, este ceva de vis", povesteste Diana entuziasmata de excursia in care a fost.

Frumoasa artista a realizat un jurnal de calatorie pe blogul sau in care a povestit fiecare zi petrecuta pe vas si a vorbit despre toate minunatiile pe care le-a vazut

Am vazut o nava scufundata in 1923 numita Numidia.  O nava de marfuri care s-a ratacit si a intrat in platoul de corali si s-a scufundat. La 25 de metri distanta am gasit si nava Aida, o nava ce se ducea din insula in insula sa aprovizioneze cu mancare si apa oamenii care lucrau la farurile de pe insule. A avut un accident si a ajuns langa colega sa Numidia. Am vazut pe acolo un rechin de recif. Dragut.

De ziua mea, am primit un tort de la echipaj. Extraordinar de bun, desi bucatarul s-a scuzat, spunand ca nu era pregatit pentru asa ceva. O reteta simpla, dar delicioasa. Un blat facut de el, ca un pandispan, umplut cu gem, imbracat in bezea facuta din albus de ou si decorat cu cateva felii de mar si ananas. Delicios.

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni