• PRO TV
  • Scutecele, un trend bizar in randul femeilor japoneze. Pe barbati nu ii deranjeaza ca iubitele lor poarta asa ceva. FOTO

Scutecele, un trend bizar in randul femeilor japoneze. Pe barbati nu ii deranjeaza ca iubitele lor poarta asa ceva. FOTO

Scutecele, un trend bizar in randul femeilor japoneze. Pe barbati nu ii deranjeaza ca iubitele lor poarta asa ceva. FOTO

Majoritatea copilasilor simt, probabil, ca au trecut primul examen important din viata lor atunci cand nu mai au nevoie sa poarte scutece. Se pare, insa, ca unele persoane adulte se intorc de bunavoie la acest stadiu al existentei lor.

Presa japoneza scrie ca scutecele pentru adulti sunt din ce in ce mai populare in aceasta tara, in special in randul femeilor, care economisesc astfel timp pretios.

Potrivit revistei nipone SPA, "forma suprema de lene" este ca femeile sa poarte aceste scutece, sa nu mai faca curat si sa uite sa se epileze, cazuri tot mai des intalnite.

O tanara de 25 de ani, angajata la o firma imobiliara, povesteste ca a purtat zilnic scutece pentru adulti in ultimele sase luni, ca sa nu mai piarda timpul mergand la toaleta. Nu poarta asa ceva cand iese cu iubitul ei, iar cand poarta scutece se imbraca numai in fusta, pentru ca prin pantaloni acestea s-ar vedea.

Tanara nu este singura femeie care apeleaza la acest "truc". Dovada stau vanzarile de scutece pentru adulti, care au depasit, pentru prima data in istorie, vanzarile de scutece pentru bebelusi.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni