• PRO TV
  • "Lose Control", cel mai nou single Timbaland, este prima colaborare a celebrului producator cu un artist roman. VIDEO

"Lose Control", cel mai nou single Timbaland, este prima colaborare a celebrului producator cu un artist roman. VIDEO

<span style="color:#f00;">"Lose Control",</span> cel mai nou single Timbaland, este prima colaborare a celebrului producator <span style="color:#f00;">cu un artist roman.</span> VIDEO

MTV Romania si ProFM au lansat in premiera mondiala “Lose Control”, prima colaborare a celebrului Timbaland cu un artist roman: Daryela, cantareata care s-a lansat relativ de curand pe piata muzicala din Romania, dar care la doar 18 ani se poate lauda cu realizari la care multi artisti doar viseaza.  

Dupa cateva colaborari cu nume sonore din industria muzicala, Daryela a ajuns sa colaboreze cu Timbaland, unul dintre cei mai mari producatori din lume la ora actuala. 

Placut impresionat de proiect si de piesa “Lose Control”, producatorul lui Justin Timberlake a decis sa se implice iar Daryela a devenit primul artist din Europa cu care Timbaland a colaborat.

“Producatorii mei, Fotios Stefos si Radu Fornea, il cunosteau pe Timbaland si i-au propus aceasta colaborare. Timbo a fost interesat de proiect si uite asa am ajuns aici. Inca nu realizez ca am facut un featuring cu Timbaland, parca traiesc intr-un vis frumos. In orice caz, ma simt mai increzatoare, mai puternica si gata sa cuceresc lumea” a declarat Daryela.

Videoclipul piesei a fost filmat in Miami, Munchen si Istanbul. Coregrafia a fost realizata de Hamza Haimami, care a lucrat cu Jennifer Lopez, Justin Bieber si multi altii.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni