• PRO TV
  • Si-a planificat singura nunta visata, insa a uitat un detaliu. Toti prietenii ei spun ca asta e nebunie curata. Vezi ce-i lipseste

Si-a planificat singura nunta visata, insa a uitat un detaliu. Toti prietenii ei spun ca asta e nebunie curata. Vezi ce-i lipseste

Si-a planificat singura nunta visata, insa a uitat un detaliu. Toti prietenii ei spun ca asta e nebunie curata. Vezi ce-i lipseste

Desi a fost mai mult singura in ultimii 9 ani, Anita Chakraburtty este sigura ca in curand isi va gasi perechea potrivita si se va marita. Femeia si-a ales deja data nuntii, 7 aprilie  2013, restaurantul, tortul si si-a cumparat rochie de mireasa si pantofi. Toate detaliile sunt puse la punct, in afara de unul: nu stie inca cine va fi mirele.

Deocamdata nu are nici prieten, cu atat mai putin logodnic. Pasionata de astrologie, Anita e convinsa ca va intalni barbatul perfect in urmatoarele cateva luni.

Pana pe 7 aprilie 2013, cand are planificata nunta, are timp suficient, crede ea: "E scris in stele, asa ca sunt 100% sigura ca se va intampla", sustine femeia in varsta de 42 de ani, care e nascuta in Marea Britanie, dar locuieste in Australia de cativa ani.

Ziua de 7 aprilie va fi foarte speciala pentru ea: in 2013 se aliniaza cel mai bine planetele care favorizeaza relatiile si casnicia si, in plus, este si ziua ei de nastere.

"Mi-am ales o rochie rosie de mireasa, pentru ca sunt zodiac Berbec, zodie de foc, si mi-am luat pantofi cu diamante, iar o prietena imi va face un tort de ciocolata cu chilli", povesteste ea incantata.

Chakraburtty, care locuieste in Coogee de 6 ani, vrea nunta in aer liber, pe un deal din apropierea orasului, urmata de petrecere pe plaja, cu gratar. 

Familia si prietenii ei din Marea Britanie i-au transmis ca nu isi vor cumpara bilete de avion pentru nunta ei decat dupa ce Anita va iesi macar la un suc cu un barbat.

Nimic nu o descurajeaza, insa, pe femeia care e convinsa ca intreg universul conspira la realizarea dorintei sale: de curand, Anita Chakraburtty a fost domnisoara de onoare la nunta unei prietene si a prins buchetul: "Asta e un semn clar ca sunt pe drumul cel bun si ca anul acesta ma voi marita!"
 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni