• PRO TV
  • Fata cu chip de papusa s-a plimbat prin Bucuresti. Uite cum au reactionat oamenii cand au vazut-o. VIDEO

Fata cu chip de papusa s-a plimbat prin Bucuresti. Uite cum au reactionat oamenii cand au vazut-o. VIDEO

Fata cu chip de papusa s-a plimbat prin Bucuresti. Uite cum au reactionat oamenii cand au vazut-o. VIDEO

Anastasiya Shpagina este o ucraineanca in varsta de 20 ani, pe care toti o considera "o papusa vie", motivele fiind evidente. A luat cursuri de machiaj si in fiecare zi petrece ore intregi in fata oglinzii, pentru a ajunge sa arate asa.

Daca alte fete de varsta ei petrec ore in sir pentru a obtine un machiaj perfect, dar obisnuit, Anastasiya Shpagina se transforma in totalitate dupa timpul pe care il acorda pentru aceasta activitate.

De la ce varsta iti lasi fetita sa foloseasca ruj si rimel? Afla ce spun studiile

Pasionata de animatiile Fukkacumi din Japonia, ucraineanca s-a transformat intr-un personaj viu de desene animate, cu ochi enormi, machiaj traditional si par mov.

Din dorinta de a obtine rezultatul dorit, Anastasiya Shpagina intentioneaza sa-si faca o operatie chirurgicala la ochi pentru a semana cat mai mult cu pereferatele sale.

Tanara are peste 100.000 de fani pe Facebook, acolo unde posteaza fotografii si clipuri in care arata cum isi aplica machiajul.

Anastasiya a fost in Bucuresti, dupa cum se poate vedea in filmuletul postat de ea pe pagina de Facebook. Aici, nu a ratat ocazia sa se fotografieze cu cei care si-au dorit o amintire cu ea. Intre ei, castigatorul de la "Vocea Romaniei".

"Traieste intr-o lume numai de ea stiuta :) Fascinant machiaj", exclama Stefan.



"Oamenii in varsta au fost placut surprinsi. Un bunic a spus ca i-ar fi placut sa aiba o nepoata ca mine", a scris Anastasia pe site-ul de socializare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni