• PRO TV
  • Probabil, cel mai curajos pictorial pe care l-ai vazut in 2012. Cum arata acest model NUD, fara pic de Photoshop:

Probabil, cel mai curajos pictorial pe care l-ai vazut in 2012. Cum arata acest model NUD, fara pic de Photoshop:

Probabil, cel mai curajos pictorial pe care l-ai vazut in 2012. Cum arata acest model <span style="color:#f00;">NUD, fara pic de Photoshop:</span>

In vremurile de azi, cand Photoshop-ul e la indemana oricui si toata lumea, de la vedete la muritori de rand, isi arata doar fotografiile in care arata impecabil, a devenit gestul suprem de curaj ca un model sa apara nud, fara niciun fel de retusuri, in paginile vreunei reviste.

Nicola Mclean, un fotomodel din Marea Britanie, devenita faimoasa dupa ce a participat la Big Brother, a acceptat sa pozeze nud pentru Now Magazine si sa arate lumii intregi corpul unei femei de 31 de ani, trecuta prin doua nasteri.

Nicola, care are mai multe operatii estetice la activ si aparitii super sexy la evenimentele mondene, a vorbit despre complexele sale si despre ce uraste cel mai mult cand se priveste in oglinda.

Fostul model, actuala mama a doi baieti, unul de 6 ani, celalalt de 2 ani, si sotie de fotbalist, recunoaste ca isi uraste abdomenul, plin de vergeturi, si posteriorul, care nu mai e la fel de ferm ca odinioara.


Nicola recunoaste ca are numeroase complexe. “Imi urasc si ochii – sunt prea mici si sunt chiar urata fara machiaj, asa ca nu ies niciodata nemachiata din casa. Fardurile ma fac sa ma simt mai increzatoare” marturiseste ea.

Colegii de scoala radeau de mine ca sunt urata si am ramas cu teama asta… Am schimbat tot ce-am putut la mine si inca sunt parti care imi displac - mai ales cele care nu sunt operate” a declarat Nicola, care a avut pana acum doua operatii de marire a sanilor, numeroase injectii cu botox, extensii de par si o liposuctie, scrie dailymail.co.uk.


Foto: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni