• PRO TV
  • Uraganul Sandy, vazut prin fotografiile de pe Instagram

Uraganul Sandy, vazut prin fotografiile de pe Instagram

Uraganul Sandy, vazut prin fotografiile de pe Instagram

Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite in regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundand strazile Manhattanului, arzand transformatoare si lasand orasul in intuneric - situatie fara precedent in ultimii 50 de ani.

Mii de persoane ramase fara curent electric au iesit pe strazi in New York City, nevenindu-le sa creada ochilor: strazi complet inundate, masini partial sub apa sau avariate de copaci cazuti, iar cladirile complet in intuneric.

Situatia este fara precedent in ultimii 50 de ani. Singura data cand s-a mai intamplat ca strazile Manhattanului sa fie inundate de apele oceanului a fost in 1960, cand uraganul Donna a adus o crestere a nivelului apelor de trei metri. De aceasta data, insa, nivelul apelor care inconjoara Manhattanul ar fi crescut cu peste patru metri, un record istoric, scrie MEDIAFAX.

Imediat ce uraganul a parasit regiunea lor, sute de mii de americani s-au grabit sa faca poze si sa le urce pe Facebook, prin Instagram, aplicatia de photo-sharing cumparata de Facebook anul acesta.

Mai mult de 244.000 de poze au fost postate pe Instagram pe hashtag-ul #sandy, mai mult de 144.000 pe hashtag-ul #hurricanesandy si alte cateva zeci de mii pe #frankenstorm, iar numerele cresc cu fiecare secunda, scrie huffingtonpost.com.

Sursa foto: instagram.com / instacane.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni