• PRO TV
  • Roxana Ionescu: "As vrea sa fiu sustinuta ca il ajut pe partenerul meu, nu pusa la zid ca am mai participat la Dansez pentru tine"

Roxana Ionescu: "As vrea sa fiu sustinuta ca il ajut pe partenerul meu, nu pusa la zid ca am mai participat la Dansez pentru tine"

Roxana Ionescu: <span style="color:#f00;"> "As vrea sa fiu sustinuta </span>ca il ajut pe partenerul meu, nu pusa la zid ca am mai participat la Dansez pentru tine"

Roxana Ionescu o va inlocui pe Monica Davidescu, accidentata in acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine". Cum a primit Roxana propunerea si ce le transmite celor care nu cred ca este "corect" ca o vedeta care a mai participat la acest concurs sa intre din nou in ring... aflam chiar de la ea.

Roxana, cum ai primit propunerea de a intra din nou in ringul visurilor?
Cand s-a terminat "Dansez pentru tine", am plecat trista si plangand, pentru ca a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea si eram sigura ca nu se va mai repeta niciodata. Asa ca atunci cand am fost sunata am zis "DA!" din toata inima, cu toate ca eu eram angajata si luni trebuia sa merg la munca. N-am stat deloc pe ganduri, am acceptat convinsa ca voi da tot ce e mai bun. Recunosc, fiind perechea antrenata de Cocuta, cu ei tineam oricum. Dupa ce am primit vestea am sunat-o pe mama, in seara aceea n-am dormit deloc, am fost foarte, foarte fericita. 

Vii in cel de-al 13-lea sezon, in locul Monicai Davidescu, grav accidentata. Tu esti supertitioasa? Te temi ca poate vei avea aceeasi soarta? 
Nu, nu sunt superstitioasa. Nu m-am gandit si nici nu vreau sa ma gandesc la nimic rau. Am avut coasta fisurata atunci cand am mai dansat, stiu ce inseamna durerile groaznice, insa nu se compara cu ceea ce traieste Monica. O sa fim atenti, o sa muncim si vom fi optimisti. Eu data trecuta nu pronuntam cuvantul "duel". Si acum sunt la fel, nu ma gandesc la nimic rau.

L-ai cunoscut pe George? Cum ti se pare cazul lui?
E foarte dureros. Suntem lasati pe lumea asta sa traim si bune, si rele. Dar sa ai parte de atatea nenorociri pana la varsta asta si nicio bucurie nu cred ca deloc usor… cred ca e firesc sa te mai intrebi daca tu ai fost lasat numai sa te chinuiesti. Sa-ti pierzi familia, sa ai un tata rau, sa ai parte de atatea momente dureroase. Nu cred ca cineva se poate pune in situatia lui George, in afara de cei care au trait acelaeasi lucruri ca si el. Daca data trecuta intelegeam aproape perfect situatia partenerului meu, acum e total diferit. Eu imi iubesc parintii enorm si mi-e foarte greu sa mi-l imaginez pe tata transformandu-se intr-un monstru. 

Ai scapat de dansul in ploaie, cel de care se tem atat de multi concurenti. Ce stiluri astepti cu mare drag si de care te temi cel mai mult?
Nu mi-e teama de absolut nimic, stiu ca voi putea sa trec peste orice, nu sunt lucruri imposibil de realizat si avem forta in noi.

Unii vor spune, cu siguranta, ca nu este corect sa intri in competitie tocmai tu, cea care ai un alt sezon al emisiunii in spate. Ce le spui?
Le-as spune ca sunt rautaciosi, pentru ca George are nevoie de ajutor. In competitia asta nu trebuie sa intre nimeni cu egoism, ci trebuie sa se gandeasca in permanenta la caz. Si noi avem problemele noastre, dar nu-l putem mania pe Dumnezeu, comparandu-le pe cele ale oamenilor care vin in aceasta emisiune. As vrea sa fiu sustinuta ca il ajut, nu pusa la zid ca am mai participat. Orice vedeta ar fi facut la fel si ar fi spus da pe loc, sau cel putin asa imi place sa cred. Ai o satisfactie imensa atunci cand poti sa ajuti un om si il ajuti, in primul rand, fiind aproape de el si devenind prietenul lui.

Ai vorbit cu Monica? Ti-a transmis ceva anume? 
Am vorbit cu Monica, a venit la noi in sala cand repetam. M-a luat in brate si cand am vazut-o in ce stare e… ea a dat tot ce putea si e trist ca s-a intamplat asa, pentru ca baiatul asta merita sa fie fericit. Mi-a spus asa: “sa-mi duci baiatul in finala!” Iar eu i-am promis ca o sa-l duc in finala, chiar pe primul loc. A fost foarte draguta, a stat si cu noi la repetitii, in ciuda faptului ca trece printr-o sotiatie cumplita e foarte optimista, rade, face glume, iar eu nu stiam cum sa ma comport, sa rad, sa nu rad… Dar tot ea m-a linistit, mi-a zis: “A fost o greseala, iar tu aici ai venit ca sa ma ajuti”. Am primit binecuvantarea ei, iar eu i-am promis din tot sufletul ca voi lupta alaturi de George. 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni