• PRO TV
  • Marius Moga cucereste America. O piesa compusa de el, lansata in ultima editie "The Voice"! Ascult-o si tu aici: VIDEO

Marius Moga cucereste America. O piesa compusa de el, lansata in ultima editie "The Voice"! Ascult-o si tu aici: VIDEO

Marius Moga cucereste America. O piesa compusa de el, lansata in ultima editie "The Voice"! <span style="color:#f00;">Ascult-o si tu aici: VIDEO</span>

In timp ce asteapta lansarea oficiala a single-ului “The man who never lied”, compus de el pentru Maroon 5, Marius Moga nu sta degeaba.

Antrenorul de la “Vocea Romaniei” a mai lucrat, impreuna cu Jason Nevins si Greg Holden, alti doi artisti din New York, la primul single al castigatorului din sezonul trecut de la “The Voice”, Jermaine Paul - "I believe In This Life".

Jermaine Paul si-a lansat piesa in ultima editie a show-ului “The Voice”, live, si a fost un real succes.

Fericit si mandru de aceasta reusita, Moga si-a anuntat fanii de pe Facebook ca acesta este primul lui single care se aude in Statele Unite ale Americii.

Artistul asteapta ca in perioada urmatoare Maroon 5 sa lanseze ca single si piesa “The man who never lied”, compusa de el impreuna cu Bryan West si Adam Levine pentru cel mai nou album al trupei, “Overexposed”.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni