• PRO TV
  • Pe ele nu o sa le vezi niciodata goale, DOAR dezbracate: 7 vedete din Romania care au renuntat la haine in fata aparatului FOTO

Pe ele nu o sa le vezi niciodata goale, DOAR dezbracate: 7 vedete din Romania care au renuntat la haine in fata aparatului FOTO

Pe ele nu o sa le vezi <span style="color:#f00;">niciodata goale, DOAR dezbracate:</span> 7 vedete din Romania care au renuntat la haine in fata aparatului FOTO

Valentina Pelinel, Andreea Balan sau Anna Lesko sunt doar cateva dintre vedetele autohtone care jura ca nu vor aparea niciodata goale in reviste, dar care nu se dau in laturi de la realizarea unor pictoriale lipsite de inhibitii.

Andreea Balan

Cantareata sustine ca primeste in fiecare an oferte de la "iepuroi". Se lauda chiar ca a refuzat 20.000 de dolari din partea celor de la Playboy Mexic. Cu toate astea, a aparut acoperita doar de bancnote, iar in videoclipul piesei "Like a Bunny" apare topless, scrie apropo.ro.

 

Diana Dumitrescu

Greu de crezut ca Diana Dumitrescu o sa isi arate vreodata comorile intime, insa si-a dorit sa ii atate pe barbati cu cateva imagini in care apare complet goala, pastrand o doza de mister. Pictorialul a fost realizat chiar de sotul ei, Ducu Ion.

 

Giulia Anghelescu

"Mi s-a propus de multe ori sa pozez, insa am considerat ca doar iubitul meu are voie sa vada TOT". Anul acesta, insa, proaspata mamica s-a lasat fotografiata complet goala printre asternuturi, cu ocazia promovarii single-ului "Vorbe goale".

 

Valentina Pelinel

Blonda a postat pe Facebook o fotografie in care este acoperita doar de cateva posete. Este singura ipostaza in care o vom vedea atat de dezbracata: "Complet goala, sa imi arat partile intime, nu. Nu as poza asa niciodata".

 

Anna Lesko

Nu s-a lasat convinsa sa se dezbrace in fata aparatelor de fotografiat pentru o revista dedicata adultilor, dar apare goala in sedinte foto de promovare a unor piese sau in videoclipurile personale.

 

Sylvia

Sylvia, care a divortat de Andrei Stefanescu din trupa Alb Negru dupa ce l-a inselat, a aparut topless intr-un clip in care se iubeste chiar cu amantul ei. In plus, a fost facuta publica o poza cu ea goala, pe care o trimisese profesorului de geografie cu care a avut o relatie.

 

Elena Ionescu

Solista trupei Mandinga a primit si ea oferte de a aparea nud: "Le-am luat ca pe un compliment, dar am decis sa le refuz".

Mai multe vedete in astfel de ipostaze poti vedea pe apropo.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni