• PRO TV
  • Alexandra Stan nu a fost recunoscuta de o tanara care ii promova concertul. Ce i-a spus fata si cum a reactionat artista

Alexandra Stan nu a fost recunoscuta de o tanara care ii promova concertul. Ce i-a spus fata si cum a reactionat artista

Alexandra Stan nu a fost recunoscuta de o tanara care ii promova concertul. Ce i-a spus fata si <span style="color:#f00;">cum a reactionat artista</span>

Alexandra Stan i-a spus Danei Rogoz ca pana si ea a avut probleme cu viza pentru Statele Unite ale Americii, ca cei mai increzuti artisti i se par francezii, dar i-a povestit prezentatoarei si o intamplare haioasa petrecuta in Spania.

Sambata seara, de la ora 20:30, Dana Rogoz a oferit telespectatorilor ProTV International o premiera. Aceasta editie a emisiunii "De suflet" a fost una speciala, dedicata in totalitate Alexandrei Stan. Artista, care duminica va decola spre Statele Unite ale Americii, unde va sustine un turneu, a povestit ca aceasta serie de concerte a fost putin amanata pana acum pentru ca nu a obtinut foarte usor viza pentru a intra pe teritoriul american, desi face parte dintre romanii care au calatorit cel mai mult si dintre artistii care au sustinut concerte in aproape toata lumea. "A fost complicat, dar bine ca s-a rezolvat", a spus artista.

Discutia fetelor a fost una foarte relaxata, Alexandra amintindu-si inclusiv de copilarie, de primele melodii pe care le-a cantat intr-o emisiune la Constanta – "La Oglinda" si "Barbie Girl" dar si despre faptul ca in toata perioada cat a fost mica a avut multe vise pe care i le povestea dimineata mamei ei, in care ea era pe o scena si canta in fata multor oameni, spunand ca abia acum isi da seama cat de mult si-a dorit si a crezut in acest vis, pe care il traieste in realitate si care inseamna, printre altele, si foarte multa munca.

"Consider ca sunt ca ceilalti oameni, doar ca am avut si noroc si mi s-a intamplat bucuria de a avea succes cu cateva piese", a declarat Alexandra Stan. Tocmai de aceea familia este importanta pentru ea: "Si ei, si managerii mei sunt cei care ma tin totul timpul cu picioarele pe pamant, mai ales ca eu sunt mai visatoare", adaugand ca ea vine dintr-o familie normala, cu "rate la banca asa cum are toata lumea", astfel ca viata ei, cand se intoarce acasa de pe scenele lumii si se desprinde de euforia fanilor, este la fel de normala.

Artista romanca a devenit cunoscuta in toata lumea cu piesa "Mr. Saxobeat", vanduta in 1.000.000 de copii, care a stat in celebrul top american Billboard pe locul I timp de 6 saptamani, record atins doar de Madonna si Lady Gaga. Si cum totul s-a intamplat foarte repede, Alexandra povesteste cum descopera viata si lumea la 23 de ani, ce o impresioneaza, ce ii place, ce nu i-a lasat o impresie buna si cum i se par diversele nationalitati cu care intra in contact. 

"Cel mai coplesitor moment pe scena l-am trait in Rusia, unde am cantat in fata de 400.000 de oameni. Nu vedeam unde se termina multimea, ma gandeam pana unde ajunge sunetul," a povestit Alexandra la "De Suflet".

Dar in privinta artistilor spune cu multa sinceritate ca cei mai infumurati i s-au parut francezii: "Ei chiar traiesc intr-o cu totul alta lume" si cei mai de treaba i s-au parut nemtii.

In ceea ce o priveste pe ea insasi, artista i-a marturisit Danei ce defecte are: "Vorbesc mult, trec de la un subiect la altul, uneori sunt naiva, chiar daca am 23 de ani. Nu imi place sportul, imi place sa mananc mult, de exemplu in Franta m-am ingrasat 7 kilograme... Ca sa enumar doar cateva... Dar, pana la urma, eu cred ca toti oamenii au aceleasi calitati, in doze mai mici sau mai mari, dar defectelr sunt cele care fac diferenta".

Ea a povestit in emisiunea "De Suflet", sambata seara la ProTV International, si un moment amuzant, intamplat in Spania. "Eram pe plaja si o fata care impartea afise a venit la mine sa ma invite la concertul...meu! Nu m-a recunoscut...Eu i-am promis ca o sa vin :)"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni