• PRO TV
  • Inna nu merge la cosmetica sau masaj si isi vopseste singura parul: "Am impresia ca nimeni nu face asta mai bine decat mine!"

Inna nu merge la cosmetica sau masaj si isi vopseste singura parul: "Am impresia ca nimeni nu face asta mai bine decat mine!"

Inna nu merge la cosmetica sau masaj si isi vopseste singura parul: "Am impresia ca nimeni nu face asta mai bine decat mine!"

Chiar daca este celebra, frumoasa si banii nu ar fi o problema pentru ea, Inna a marturisit intr-un interviu pentru protvmagazin.ro ca nu merge la cosmetica. Afla cateva dintre secretele ei in materie de frumusete!

 

"Nu fac nimic special, nu tin o dieta si nu merg la sala. insa petrec destul de mult timp repetand alaturi de dansatorii mei. Iar asta inseamna un consum important de energie" a povestit Inna, care e foarte multumita de felul cum arata acum si nu si-ar dori nicio schimbare.

Intrebata cati bani investeste pe luna pentru infrumusetare, artista a dat un raspuns neasteptat.

"Toata lumea o sa ramana surprinsa! Nu am fost niciodata la cosmetica sau masaj. Am impresia ca nimeni nu poate face aceste lucruri mai bine ca mine.

Imi vopsesc singura parul cu produse profesionale. Astfel, economisesc foarte mult timp, ceea ce este foarte important. Ma descurc de minune
!" a spus cantareata.

Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni