• PRO TV
  • Stii ce face Inna cand ajunge in Romania? Uite ce cantarete ii plac sau cu cine ar face o colaborare: VIDEO

Stii ce face Inna cand ajunge in Romania? Uite ce cantarete ii plac sau cu cine ar face o colaborare: VIDEO

<span style="color:#f00;">Stii ce face Inna cand ajunge in Romania? </span>Uite ce cantarete ii plac sau cu cine ar face o colaborare: <span style="color:#f00;">VIDEO</span>

Aseara Inna a fost in studio pentru ProFM LIVE Session, sesiunile de cantarei LIVE cu trupa pe care ProFM le organizeaza de ceva vreme. Timp de o ora Greeg si Marius Onuc au stat de vorba cu ea despre o gramada de lucruri, de la viata ei artistica pana la ce face ea cand ajunge accasa.

Inna a reusit sa le faca pofta baietilor dupa ce au aflat ca atunci cand vine in Romania ii spune mamei sa-i faca placinta cu branza si cu stafide.

De asemenea, Inna a declarat ca primul lucru pe care il face atunci cand ajunge acasa este sa se odihneasca. Totodata, Greeg si Onuc au aflat ca Inna inca mai doarme cateodata cu mama ei in acelasi pat.

Cand era mica avea un mare poster in camera cu Jennifer Lopez chiar daca nu era cea mai mare fana si ii placeau Whitney Houston si Celine Dion pentru ca asta canta la orele de canto iar cand a mai crescut a devenit fana Pink. Intrebata de cei Greeg si Onuc, Inna a marturisit ca ar face un featuring cu oricare dintre ele.

 Inna a cantat J'adore la ProFM LIVE Session! Uite cum suna varianta acustica pentru cea mai noua piesa a ei! VIDEO


Desi au incercat sa afle amanunte din viata privata, Inna nu a dat detalii spunand ca acum viata ei inseamna muzica si cariera, mai ales ca mai are multe de facut: “Pana acum am atins doar 20% din ce mi-am propus sa fac si mai am restul de 80%. Printre care sa scot o piesa care sa fie pe locul I peste tot, ceva mai sus decat . Mai am de lucrat la imaginea mea si de asemenea sa ma perfectionez. Uite, de exemplu acum am inceput sa fiu si compozitoare”, spune artista care isi doreste sa invete mai mult.

Cit despre drumul parcurs pana in acest moment si despre concertele care nu inceteaza sa o uimeasca si pe ea datorita numarului mare de fani care vin sa o asculte, Inna a precizat ca cel mai impresionata a fost la Amsterdam, unde a cantat in fata a 300 000 de oameni, dar si in Mexic si la Los Angeles, unde de asemenea “a fost o nebunie”.

Vezi toate piesele cantate LIVE dar si interviurile complete pe voyo.ro!

La finalul emisiunii, GreeG si Onuc i-au facut cadou o papusa imbracata in port popular romanesc ce semana cu ea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni