• PRO TV
  • Fetite de 5 ani pozand 'sexy' in bikini la un showroom auto. 'Gaselnita' organizatorilor de a atrage atentia a scandalizat o lume intreaga

Fetite de 5 ani pozand 'sexy' in bikini la un showroom auto. 'Gaselnita' organizatorilor de a atrage atentia a scandalizat o lume intreaga

Fetite de 5 ani pozand 'sexy' in bikini la un showroom auto. 'Gaselnita' organizatorilor de a atrage atentia a scandalizat o lume intreaga

Organizatorii unui show-room auto din China au declansat un scandal de proportii, dupa ce au adus fetite de 5 ani, imbracate in bikini, sa pozeze “sexy” langa masini.

Fotografiile cu micutele, aparand sumar imbracate langa masini, au ajuns pe internet, iar reactiile negative nu au intarziat sa apara. Organizatorii show-ului  Chutian Auto Culture Festival din Wuhan, provincia Hubei, au avut o reactie incredibila, dupa ce au fost confruntati cu valul de critici: “Daca aveti curiozitatea sa cautati pe internet ‘copii’ si ‘bikini’ veti vedea ca sunt mii de rezultate si ca e normal ca fetitele sa poarte costume de baie”, a declarat managerul evenimentului, care a adaugat ca totul a fost facut cu consimtamantul parintilor, scrie huffingtonpost.co.uk.

Folosirea modelelor imbracate provocator pentru a promova vanzarile de masini a devenit un lucru obisnuit in cadrul show-urilor auto, dar de aceasta data, foarte multi au fost socati sa vada copii semi-dezbracati in astfel de ipostaze.

Asa se distruge inocenta copilariei. Limitele a ceea ce un copil ar trebui sa faca si ce nu ar trebui sa faca la o anumita varsta nu sunt clare pentru toata lumea” sustine Tong Xiaojun, specialist in drepturile copilului la o Universitatea Tinerilor din China.

Incidentul este “jignitor”, crede si Shang Xiaoyuan, profesoara la o universitate din Beijing. “Show-urile auto incearca sa atraga clienti cu femei sexy, ceea ce automat transmite un mesaj negative, cum ca femeia ar fi doar o unealta de marketing. Dar sa aduci copii mici in bikini, e mult mai rau, le implantezi inca din copilarie ideea asta si le afectezi dezvoltarea ulterioara”.

Aceasta controversa vine la scurt timp dupa ce actrita Elizabeth Hurley a fost aspru criticata pentru lansarea unei colectii de costume de baie pentru copii, despre care multi spun ca ca sexualizeaza copiii.


Citeste si:

Reusesc miscari aproape imposibile. Un dans uimitor si un clip care a devenit viral dupa doar cateva zile. VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni