• PRO TV
  • Loredana, spectacol 100%, la Sala Palatului, alaturi de invitati speciali: VIDEO

Loredana, spectacol 100%, la Sala Palatului, alaturi de invitati speciali: VIDEO

Loredana, spectacol 100%, la Sala Palatului, alaturi de invitati speciali: VIDEO

Show total duminica seara la Sala Palatului, unde Loredana, diva muzicii romanesti, a tinut un concert extraordinar. Un spectacol cu 36 de melodii din toate perioadele care i-au marcat artistei cariera, pe un acompaniament unic de lasere si artificii.

4.500 de fani au dansat si au cantat alaturi de ea timp de trei ore si impreuna au creat o atmosfera de vis. Concertul a punctat astfel lansarea noului album, "Dragoste", o productie MediaPro Music.

Plina de energie, asa cum ne-a obisnuit deja, artista a schimbat spre deliciul fanilor mai bine de 10 tinute pe parcursul serii. O premiera a fost momentul in care Loredana a cantat alaturi de Cristi Minculescu, care a revenit pentru prima data de la despartirea de Iris pe scena.

Un alt duet plin de emotie a fost cel cu Petru Calinescu: Loredana si fiul lui Florin Calinescu au interpretat impreuna "Coborata din Rai". Si alti 9 invitati speciali, nume sonore din lumea muzicala, precum Smiley, Cabron, baietii de la BUG Mafia si fostul concurent de la "Vocea Romaniei" Dragos Chircu au cantat alaturi de ea.

Calitatile vocale deosebite si stilul sau unic i-au permis sa abordeze toate genurile muzicale - dance, pop, rock, muzica de petrecere si tiganeasca, folclor, hip-hop - totul intr-un spectacol 100% Loredana.

Dupa trei ore de muzica si un spectacol total de lumini, lasere, artificii si confetti, Loredana le-a oferit fanilor cate un autograf in semn de multumire pe noul ei album "Dragoste", o productie MediaPro Music.

Marti, de la ora 20:15, nu pierde prima editie LIVE de "Vocea Romaniei" la ProTV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni