• PRO TV
  • Stefan Banica a lansat un cantec nou: “Noaptea de Craciun”. Asculta-l si tu

Stefan Banica a lansat un cantec nou: “Noaptea de Craciun”. Asculta-l si tu

Stefan Banica a lansat un cantec nou: “Noaptea de Craciun”. Asculta-l si tu

Artistul va sustine 4 concerte de Craciun, pe 13, 14, 15 si 16 decembrie, la Sala Palatului

Stefan Banica a lansat astazi la radio cantecul “Noaptea de Craciun”. Este cea mai noua piesa de Craciun compusa de artist si este inclusa, ca bonus track, pe albumul “Altceva”, lansat in luna octombrie a acestui an. Noul material discografic – “Altceva” - poate fi achizitionat din orice magazin de specialitate din tara!. 

 


 

Cantecul proaspat lansat va fi cantat si in traditionalele concerte de Craciun, pe care Stefan Banica la va sustine luna aceasta, pentru al unsprezecelea an consecutiv, la Sala Palatului: “O noapte de Craciun cu Stefan Banica”.

“Noaptea de Craciun” este o piesa care sper transmita acea stare de bine, de bucurie si mi-as dori sa-si gaseasca loc in sufletele oamenilor la fel ca piesele “Doar un Craciun cu tine”, “Doar o data-i Craciunul” sau “Ho, ho, ho” – a declarat Stefan Banica.

La fel ca in fiecare an, si de data aceasta numarul concertele de Craciun Stefan Banica a fost suplimentat. Dupa epuizarea biletelor pentru primele spectacole, programate pe 13 si 14 decembrie, au fost puse in vanzare biletele pentru un nou spectacol pe 15 decembrie, iar de curand si pentru cel de-al patrulea spectacol, pe 16 decembrie. Astfel, Stefan Banica le da intalnire iubitorilor muzicii sale pe 13, 14, 15 si 16 decembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30, pentru a petrece impreuna seri de neuitat.

Biletele pentru concertele “O noapte de Craciun cu Stefan Banica” se gasesc la Sala Palatului, librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, magazinul Unirii (parter), Statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online pe www.vandbilete.ro , www.bilete.ro, www.myticket.ro , www.biletoo.ro , www.blt.ro , www.bilet.ro, www.eventim.ro. 

La concertele din luna decembrie veti putea asculta, pe langa hiturile binecunoscute, semnate Stefan Banica, si cantece de pe noul album, “Altceva”.

Concertele extraordinare de Craciun, sustinute de Stefan Banica, reprezinta de peste un deceniu un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna. Pana in prezent, Stefan Banica a sustinut 44 de concerte de Craciun la Sala Palatului, din 2002 pana in prezent, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele de Craciun, stabilind adevarate recorduri pentru Romania ca numar de concerte sustinute consecutiv si ca numar de spectatori.

Mai multe detalii, pe site-ul www.stefanbanica.ro si pe pagina de facebook a artistului: http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni