• PRO TV
  • Nicoleta Luciu nu isi petrece sarbatorile in familie. Ce va face bruneta si de ce a luat aceasta decizie

Nicoleta Luciu nu isi petrece sarbatorile in familie. Ce va face bruneta si de ce a luat aceasta decizie

Nicoleta Luciu nu isi petrece sarbatorile in familie. Ce va face bruneta si de ce a luat aceasta decizie

Cariera Nicoletei Luciu este in plin avant, asa ca bruneta abia mai are timp sa respire.

Dupa ce a participat la "Dansez pentru tine" si a acceptat sa prezinte "Vocea Romaniei", Nicoleta Luciu isi face acum planuri pentru sarbatori. Nicidecum alaturi de familie, ci de concerte.

"Nicoleta are deja trei concerte luate pentru Revelion, in Poiana Brasov, dar asteptam si alte confirmari deci, cel mai probabil, vor si mai multe. Ea este dispusa sa munceasca si de Craciun, astfel incat o sa luam niste contracte si atunci. Acum am asteptat sa se limpezeasca lucrurile cu campania electorala si trebuie sa ne hotaram", a explicat managerul ei, Radu Groza.

Nicoleta pare ca se ingroapa in munca si in tot felul de proiecte pentru a uita o clipa de problemele pe care le-a avut in casnicie. De altfel, dupa ce in presa s-a scris despre o eventuala relatie intre sotul ei, Zsolt Csergo, si antrenoarea de kangoo-jumps Kinga Sebestyen, bruneta a preferat sa se refugieze in sala de repetitii de la "Dansez pentru tine" sau pe platourile de filmare, dupa cum ea insasi marturisea.

"Imi doream un loc unde sa ma detasez de probleme, sa trec peste... peste anumite momente. M-am simtit ca in a doua familie. Am incercat sa fiu cu capul sus... n-am cedat nervos, n-am cedat psihic. Aveam nevoie de un loc unde sa capat putina incredere si putina energie. "Dansez pentru tine" a fost gura mea de oxigen de care aveam nevoie un perioada asta", spunea Nicoleta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni