• PRO TV
  • Super show intr-o piata de peste. Melodia care are sanse sa rupa toate topurile internationale: VIDEO

Super show intr-o piata de peste. Melodia care are sanse sa rupa toate topurile internationale: VIDEO

Super show intr-o piata de peste. Melodia care are sanse sa rupa toate topurile internationale: VIDEO

Un tanar originar din Pakistan, remarcat de grupul Warner pentru felul sau special de a atrage clientii, indemnandu-i sa vina la standul sau dintr-o piata de peste din Londra, a reusit sa ajunga pe locul al optulea in topul muzical britanic.

Cotidianul britanic The Guardian afirma ca viata lui Muhammad Shahid Nazir este "o poveste a imigratiei din secolul al XXI-lea". Ajuns in Marea Britanie, in 2011, pentru a studia, dupa ce si-a lasat in tara natala parintii, sotia si copiii, pakistanezul Muhammad Shahid Nazir s-a vazut destul de repede obligat sa munceasca pentru a putea sa traiasca si a ajuns sa vanda peste in Queen's Market din Upton Park, informeaza lefigaro.fr.

Ce spune materia preferata a copilului tau despre el

Shahid se distinge imediat de ceilalti comercianti de peste prin simtul lui deosebit pentru spectacol. in loc sa strige din rasputeri ca toti cei din jurul sau, el ii abordeaza pe trecatori cantandu-le acest slogan pe care il repeta obsedant: "Come on ladies, come on ladies! One pound fish..." ("Veniti doamnelor, veniti doamnelor! E foarte bun, e pestele de o lira sterlina, nu e scump, e pestele la o lira sterlina!").

Totul este insotit de o gestica studiata si de o privire infierbantata. Amuzati, cativa clienti l-au filmat si au postat inregistrarea pe YouTube. In doar cateva luni, "videoclipul" a generat peste 5 milioane de vizualizari. Acum, are un videoclip "oficial", de aproape 6 milioane de vizualizari.

Pakistanezul semnat un contract cu o mare casa de discuri si spera sa dea lovitura in topuri.

Multi il compara cu mult mai celebrul hit "Gangnam Style" si, la fel ca Psy, Muhammad Shahid Nazir starneste deja controverse cu piesa lui. In timp ce unii o considera amuzanta si "catchy", altii spera sa nu genereze acelasi val de simpatie ca sud-coreeanul.


 

Directorii casei de discuri Warner i-au propus un contract in luna noiembrie.

Lansata pe 10 decembrie, piesa lui Shahid intitulata "One Pound Fish" ajunge dupa doar cateva zile pe locul al optulea in Top 40 din Marea Britanie, iar tabloidul The Sun afirma ca acest single are mari sanse sa devina Nr. 1 in celebrul top britanic al vanzarilor de Craciun.

"Intotdeauna am vrut sa fiu un cantaret de muzica pop"

Consacrarea este una nesperata pentru acest pakistanez in varsta de 31 de ani, pana ieri un necunoscut.

"Oamenii au venit sa ma vada din Australia, din Statele Unite, din Canada si din toata Europa. Ei nu vin aici pentru a lucra sau pentru a face cumparaturi, vin doar pentru a-l vedea pe «One Pound Fish Man»", a declarat Shahid pentru London Evening Standard.

MEDIAFAX

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni