• PRO TV
  • Sansele sa se intample asta erau de 1 la 30 de milioane. Rezultatul complet neasteptat al unei curse de caini:

Sansele sa se intample asta erau de 1 la 30 de milioane. Rezultatul complet neasteptat al unei curse de caini:

Sansele sa se intample asta erau de 1 la 30 de milioane. Rezultatul complet neasteptat al unei curse de caini:

Cu sansele de 1 la 30 de milioane, daca cineva ar fi incercat sa parieze pe acest rezultat, cel mai probabil agentul de la casa ar fi izbucnit in hohote de ras.

O fotografie incredibila arata rezultatul surprinzator al unei curse din Londra, unde trei ogari au trecut linia de sosire exact in acelasi timp.

Nici fotografiile de dupa cursa, de inalta precizie, nu au putut ajuta la declararea unui singur castigator, astfel ca s-a ajuns la triplu baraj dupa ce toti cei trei caini, Lightning Speed (1 an si jumatate), Murlens Houdini (3 ani si jumatate) si Tinas Luke (2 ani) s-au aflat in aceeasi sutime de secunda cu nasul pe linia de sosire.


 

Ma indoiesc ca vom mai vedea ceva asemanator. Cand am anuntat rezultatul cursei, toata sala a inceput sa vuiasca” a declarat Gary Matthews, managerul cursei.  

Sase ogari au pornit in cursa de 480 de metri, iar dupa 28.87 secunde, trei dintre ei treceau linia de sosire in acelasi timp. Regulile cursei spun ca doar doi caini pot fi declarati castigatori, asa ca, dupa o dezbatere, Tinas Luke a ratat “la mustata” titlul.

Sursa: dailymail.co.uk

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni