• PRO TV
  • Pare o gluma, dar nu e. Madonna, scoasa din minti de cativa fani din Chile la repetitiile pentru un concert. Ce a deranjat-o:

Pare o gluma, dar nu e. Madonna, scoasa din minti de cativa fani din Chile la repetitiile pentru un concert. Ce a deranjat-o:

Pare o gluma, dar nu e. Madonna, scoasa din minti de cativa fani din Chile la repetitiile pentru un concert. Ce a deranjat-o:

Chiar si cei mai infocati fani ai ei trebuie sa recunoasca faptul ca Madonna e o diva capricioasa.

Artista si-a surprins fanii din Chile, la repetitiile pentru concertul in aer liber pe care l-a sustinut miercuri in Santiago, amenintandu-i ca ea nu mai canta daca ei continua sa fumeze in fata ei.

Intregul ei discurs a fost surprins pe camera de fanii ei. “Sunt niste oameni care fumeaza acum. Aici nu se fumeaza”, le-a strigat Madonna, 54 ani, de pe scena. “Daca voi fumati tigari, eu nu mai fac niciun show”, a continua tea.

Avand in vedere ca publicul ei e vorbitor de limba spaniola, cel mai probabil oamenii nu au inteles ce vrea, asa ca Madonna s-a enervat si mai tare. “Nu va pasa de mine? Atunci nici mie nu-mi pasa de voi! Ok? Vreti sa ne jucam asa? Nu glumesc. Eu nu cand daca voi fumati. Entiendes? Va uitati la mine si fumati intruna, de parca eu as fi o proasta”, le-a strigat Madonna, in aplauzelor fanilor din apropierea scenei, care nu fumau, ci filmau.

In ciuda acestui incident, diva a devenit mai intelegatoare si a trecut peste suparare, iar concertul a decurs conform planului, scrie dailymail.co.uk.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni